Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za skoro 13 miliona mogao se probiti još jedan pored ovog
Dajem mu do januara da ce prokapat
Klix odite na teren u istraživačko novinarstvo u Tunel Hranjen još niko nije ušo da utvrdi dužiu možda nas fintaju možda koja stoja metara sa obje strane od Prače i od Goražda da se utvrdi sumljivo je ovo skroz 70mil plus 32 mil
davno su se medijski poceli slaviti uspjesi u otvaranju kontejnera za smece izgradnji trotoara.... uskoro ce nam udarna vijest biti krecenje haustora zamjena prozora na skoli ili iscrtavanje linija
Mogli su još jedan napraviti za 12M :D
Sve što je Jugoslavija sagradila, a ovi makar okreče, je veliki uspjeh. Sedamdesetih je toliko toag bilo sagrađeno, da je problem bio kako da se rukovodioci rasporede da presjecaju vrpce. Pored toga što sto su Energoinvest, Vranica i dr. gradili po Libiji, Iraku itd. I Amerikancima je bilo teško da sruše sve što su ovi napravili tamo.
21 godinu im je trebalo za jedan tunelčić!
Ko da se gradio Taj Mahal, a ne tunel, al hajde nek je konacno gotov
Uzašno loše urađeno
I opet za godinu ce ga popravljat zivi bili pa vidili,tako se lova pere i diplome kupljene 😠
Ovo samo valja za uzgoj šampinjona
Video Directed By: Input Title hahah vrhunski editori!
Crnaja, peti put :)
Trake u cijeloj BiH treba odvojiti betoniskim barijerama, pa i makadanmske puteve :D Bice crne hronike iz ovog tunela kad lole stanu da preticu. Vidi se da su renovirali tunel koji je bio predvidjen za Tamic kamione, ovo je tako usko i grozno da se moze ocekivati haos svaki dan.
Podgrada tunela katastrofa. Kad vevc radite uradite kako treba
Nema truckanja ali ima ljuljanja koliko se moze vidjeti iz snimka.
eh ti bi i da ne ljulja za 13 miliona. Mrak bio pa nisu mogli dobro zategnuti haha
Za tu lovu mogli su i novi tunel probiti