Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodikov rektalni alpinista!
Neće sankcije al' ima ko hoće, kad dođe vakat.. Samo srbujte, ničija nije do zore gorila...
Esi ovi bosanski srbi tokmaci i malo sado-mazo!Oni vole kad ih karindjaju!Dodik se zahvalio Zukanu kad mu je ovaj ebo mater!Treba njima izgleda malo hardcore,duble i tako to
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dakle čovjek koji je vec godinama na Američkoj crnoj listi predlozi zakone, i Ameri za kaznu stave ostatak ekipe na istu listu, ono efikasne sankcije u fullu nema šta, baš djeluju. Ovo je samo mazanje očiju Bošnjacima.
Dok radiš svoj posao obradi mi spolovilo, usput.
Samo lagano, zavrću Ameri uši, polako, bice i ekonomske sankcije…
U ČEMU VAS NEĆE SPRIJEČITI?
izgleda nadrogiran.
Ti si sljedeci na crnoj listi. Al nemoj nikome reci da sam ti ja rekao.
Ovaj Kovačević je kreator svega loseg iz RS-a, treba njemu udariti zesce snakcije. On Dodiku sve suflira i sve kreira.
Sramotno je sta se radi u ovoj napacenoj drzavi... pad svih vrijednosti izvukao je otpad na povrsinu da nam kroje sudbinu..
Amerika i RS, jedine moderne tvorevine nastala na istrebljivanju domicilnog stanovnistva, a kao mrze se.
Znamo to, isto tako znamo da ce vas sprijeciti Armija Republike Bosne i Hercegovine! Nema pedlja Bosne chetnikkk!!!!!
Ovog I u kuci ne drze za ozbiljno.
Vidićemo kako i šta u 10 mjesecu!🤔☝️☝️☝️
Sta ce ovaj jado jadni kad sva snsd oligarhija nema rjesenje za otplatu duga po.kreditima i obveznicama a tek kada dodju na naplatu do Nove godine 3 tuzbe Slovenije teske 2 milijarde .Zato mlate o srpstvu i narodu lazu a vec naju pare da servisiraju socijalu i boracka primanja .
Nemoze nam niko nista 👴
Stara bolest Srba , samo su oni u pravu, a svi drugi u krivu prenijela se i na ovog picopevca..! Od ove mantre oboljevaju već 150 god , a Srbija sve manja ,a mladi listom utekoše na mrski Zapad i tamo se crvene kada ih domačini upitaju :..ko su im bili očevi i brača..?
Još malo će te se kretati na relaciji Laktaši - Banjaluka