Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konačno si se Radončiću sjetio da si Bošnjak!
@Agron P Tako je! Je li konačno na pomolu pojava jakog i jedinstvenog Bošnjačkog bloka, bar kada je u pitanju nacionalni interes Bošnjaka na državnom nivou!?
Ne serite Radoncic je uvijek stitio bosnjake, jeste li to zaboravili da se dnevni avaz prvo zvao bosnjacki avaz? Samo mu vecina zamjera sto se bori protiv bosnjacke mafije, a ne treba da ga zbog toga mrzite
PRIKAŽI ODGOVORE (44)
Čudno im što u sarajevu ne zabranjuju proteste pa raspravljaju o tome, da toboze smjene covjeka jer nije pendrecio legalno transparentan protest!!
Izgleda da nisam, mislio sam na bosnjacku, jer u istoriji Bosne samo srbe mozete naci. Mozete naci jos cinjenicu da ste prelazili na islam i mozete naci turske okupatore.
Hehee jest ali samo u Historiji koju vas uce , svijet je postao i odmah su srbi bili tu .. hahah ja zaludjenog derista ! Pa ja ne uce te o srednjovjekovnoj Bosni , Bosna za vrijeme Austro-Ugarske , Bosna pod Osmanlijskom vlascu , Bosni za vrijeme II sv. rata pa ti jos uvijek mislis da je Draza Mihajlovic vas veliki junak a on u svjetskoj historiji zlocinac . Uce te samo o srpskoj historiji jer mrzite sve sto nije srpsko toliko o vama , zadoje vas od malena i imamo onda takve nacionaliste kao sto si ti .... Nazalost
Zelio bih ovom prilikom preporuciti "profesionalnim Bosnjacima, Hrvatima, Srbima (abecednim redom)" koji se ovdje oglasavaju sa porukama mrznje da uzmu za cinjenicu sljedece: 1. "profesionalni Bosnjaci, Hrvati, Srbi (abecednim redom)" (nazalost, ostali su, prema njima "zaostali") u Parlamentu BiH (priznavali je, ili ne) ZARADJUJU OGROMNE PARE radeci samo u vlastitom interesu. 2. pri svom "radu" (zapravo neradu), oni siju sjeme podjele i mrznje medju svojim podanicima, jer je lakse biti "profesionalni Bosnjak, Hrvat, Srbin (abecednim redom)" u Parlamentu BiH, nego strucnjak koji radi svoj posao i vadi sve te narode iz G*OVANA u kojim se nalaze. 3. Isti "profesionalci" sjede u restoranu Parlamenta BiH netom nakon "zestokih rasprava" i caste jedni druge. Za to postoje svjedoci, jos od kraja 90-tih pa naovamo. A, koliko ste vi "profesionalci" placeni za trovanje nacionalnom mrznjom ovdje? I casti li vas onaj s kim se "javno" svadjate? Kriminal, korupcija, zaposljavanje...NE,jaca je NACIJA?
Narod nema da jede ni HLEBA, ni HLJEBA, ni KRUHA, ni PANJE (abecednim redom), dok se ovdje raspravlja o ugrozenim ovim ili onim vitalnim nacionalnim interesima. Nacionalisti prebacuju lopticu jedni drugima, a narodi slijepo prate ping-pong partiju svojim ocima -do izbezumljenosti. Jer, dok su vam oci usmjereni na tu i te loptice, oni se bave mnogo unosnijim poslovima... kradjom... Matrica je ista. Podijeli i vladaj. Zavadi i vladaj. I neki bi sada ponavljali ove ili one bitke iz proslosti?!?! Da, to ce sigurno doprinijeti boljoj buducnosti sve djece u BiH, a i u svijetu! Sve sto prevladava u BiH jesu interesi, vise stranih sila i politickih elita, multinacioalnih kompanija, pa tek onda nasih domacih izdajnika -jer svejedno je iz kog tora dosli, prodaju nas jeftino i na nama peru pare. Svi smo prezaduzeni, nasi unuci ce vracati kredite strancima, ali NE, nama je bitnije da li OVAJ ili ONAJ pripada OVOME ili ONOME -dok pare koje se peru nemaju ni vjere ni nacije... a otimaju se jednako od svih nas koji zivimo u ovom malom trokuticu na planeti Zemlji. Proslost nije RECEPT za buducnost, ocigledno, ali neki se radije okrecu njoj...
pitanje za poslanike, narocito one iz RS, ministar sigurnsti je objasnio neucinkovitost i kompliciranost sigurnosnog sistema u BiH, da li cete i STA cete ciniti da ih poboljsate i ucinite ucinkovitijim???
raspravljali sta se na prosloj sjednici desilo? a na sljedecoj ces se raspravljat ko je tacno sta reko na ovoj? evo i da oni usvoje te sve zakone na sljedecoj sjednici ja se pitam za koliko ce se ti zakoni pocet provodit i hoce li uopste. sve papak do papka kad im vidim face skontam da je sokolac mila majka otkud je ovo sljeglo.
Iznenađujuće dobar Fahrin govor. Žao mi je što ovi iz SDP-a ne znaju pričati pitko i razumljivo, bolje bi se vidjelo ono što rade. Ovako sarkazmom i pretjeranim komplikovanjem ostaju nedorečeni kod naroda.
ne volim političare nikako, ali ovaj put se slažem sa ovim gangsterom 100%
koji su to lopovi majko moja.Nesmiju pisnut od dodika
Gdje si ti onda išao jadan Fahro, čekao si sa Naserom blindirani džip. Drugi su išli.
Vlasima smeta i samo ime Bosna a da ne pričamo njene institucije Sigurnost je samo izgovor
Gotovo svaki dan procitam neku Fahrinu izjavu i prijatno se iznenadim.
Mislim da ovo nije nikakva odbrana vec prikuplanje poena pred izbore ;) I sa jedne strane RS i sa druge.
Daj mi samo reci jel ti tako razmisljas il ti je to neko reko,da bi mudzehedini ubijali srpsku djecu po gradovima i selima !? Nije mi jasno odakle ti to razmisljanje !? Ti nisi sad trenutno nista bolji od mudzehedina i cetnika !! cim tako govoris ... budi ti sa svojim narodom,to je nekako normalno ali nemoj da siris gluposti po ovom sajtu !! A ti si ko volio Jugoslaviju balo balavi,cim tako pricas nema sanse da ti nesto osjecas pozitivno prema njoj !! Ja samo kazem i uvijek cu,dokle god ne pocnemo zajedno radit da s***o ovu gamad na vlasti nema zivota !! A ti pricaj o Srpstvu i sta ja znam,zabijem ti ga u dupe !!
BRAVO *1000000 PUTA ZA FAHRU, NAJBOLJI MINISTAR, SVAKA MU JE NA MJESTU.
ZÄBORAVIO SI ONO "ADANO" NAPRIJED DA NAPIŠEŠ
prva pametna
SORA ... znaci nebo Sorabi --- znaci srbi I oni na osnovu ovog tvrde da su nebeski narod i neukaljanog gena i bez mijesanja sa krvlju drugih nacija ,,, :D :D :D :D Covjece kad bi znali koliko su se srbi mijesali sa Bugarima,Madjarima,Turcima ,,, sta vam je ljudi ,,, Samo mene intersuje sta su franjevci sad ,,, oni se proglasavaju Bosnjanima i dan danas ,,,