Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako je ovaj faraon usao u vlast avaz je prestao pisati protiv bakira
do sljedecih izbora hehe onda ce avaz opet biti antisda novine :)
BALIJISKE "NOVINE"
Koja je provala ovaj Fahro, bolan dobio si glasove zato sto si obecao da ces unistit SDA a sada im guzicu ljubid za komad kolaca, a zavuce ti ga SDA kad se budes najmanje nado.
Jesi li mu halalio Fahro?
Kako su muslimani Ismar Žmirić i Inerga doo iz Bihaća OLAKŠALI Banku Srpske za 20 MILIONA KM ! I sad neki joj pričaju da Dodik mrzi muslimane. Vjerujemo da su za uzvrat i neki čimbenixi iz Srpske olakšali neku banku u FBiH za RECIPROČAN IZNOS. Izvor Slobodan VAsković !! " Ja vam govorim da još samo hašišari pljačkaju mračne podružnice banaka oružjem a vi im se divite. Pogledajte samo kako ovi ljudi fino kradu i kako je Fahro odradi IRB banku za besplatan neboderski kredit ! Za 22 miliona !
Glup&gluplji..
Dva ...glodara parazita (grobara),.....Kako god uzmete , sta drugo reci.!
Ova dvojica hohstaplera zele da sjebu jedinu instituciju koja funkcionise kako tako ali funkcionise, i gdje im je izricito zabranjeno da oni svoje prste mjesaju. Zna se sta je valutni odbor! Nije dovoljno sto niste mahnuli samo pred namaz kad drzite ruku na ruci, nego sad vam dupe zinulo i na sesto miliona koje bi uzeli da pokrijete svoje neznanje, "rad" i "uspjehe"!
Koji je ovo hohstapler braco lijepa.... Cuj mu i Dodikove politike... Da CB plasira 600 mil.... Pa mi smo u ratu ocuvali platni sistem samo da bi ga ti u miru rusio...
Npva koalicija Fahkir Radonbegović.
Radončiću svi ste isti, zašto pričaš nebuloze- Da li ti je Islamska zajednica čestitala što si ušao u koaliciju sa vođom stranke čijeg si oca i majku vrijeđao i prikazivao ponašanje Bakirove majek na TV Alfa kada je vreću zlata poslala njenom Bakiru TO OVAJ NARODD NE INTERESUJE. Dakle Islamsa zajednica neka radi i govori što želi ali je NOTORNA LAŽ DA TI JE NAROD TO KOALIRANJE SA BAKIROM ČESTITAO ODDNOSNO ODOBRIO. TO NAROD NIKADA NEĆE OPROSDTITI BAKIRU, DAKLE IZMEĐU OSTALOG I TO MU JE GAF
Muni ova dvojica su najgori,najveci kriminalci,izmedu dva zla izaberi ono manje ali ova dva su najvece zlo
Još da vratite jarana Dodika u vlast...i završili ste posao svi. J...š državu i narod.
...našim liderima je dovoljno pogledat njuške. svaka naredna bi bila suvišna.
da ti kojom srecom daju mjesto u Zenici bila bi sreca. koji firaun majko rođena. nismo bolje ni zasluzili u ovoj zemlji apsurda
Ipak je FAhro penzionere usrećio Avazom a omladinu BiH cunamijem bijelog praha sa direktnim afganistanskim cijenama +2% tranzitne takse preko Kosova i Crne Gore. I oni su to dabome prepoznali sa drugim brojem glasača na zadnjim izborima. Odmah iza SDA koja je unosnim poslom usrećila cijelu BOŠNJAČKU RADNIČKU KLASU !
Al kad rece da ce ga historija zapamtiti kao medijskog magnata i najveceg graditelja.....mal ne padoh sa stolice
Ne amputiraj. Reče da Upravo razmišlja i jednom neboderu od 200 metara. E pa ti sad skontaj koliko bi naroda okolo mogo zapišat sa tog nebodera ! Kako ne voli gužvu spominje se i vojna bolnica koju bi mu SebiJA trebala prepustiti u PAKETU , jer je definitivno svo tužilaštvo onesposobljeno KO KAD NA DRŽAVNOM TREZORU ISKLJUČITE VIDEO NADZOR I ALARM ! Danas još samo hašišari pljačkaju psolvnice banaka u slabo osvijetljenim predgrađima.
bakir: NAROD ZNA,, fahro : UZ NAROD,, narod: NEK JE GLAVA ZIVA