Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj bože da te zakače dvije godine... više mi ličiš za doživotne...
Fahrudin je jedini koji je nesto konkretno uradio u proslom mandatu, Iako nije bio u vecini, sjetimo se samo blokiranja od strane SDA (jebeni nacionalni bosnjacki (SDA - kriminalni) interes), Ucinio je da SIPA stane na noge te napokon tuzilastva mogu raditi svoj posao. Vidite sta se desava, Causevic poceo odavati SDA kadrove, Lijanovici dolijali... itd itd... Pitanje je vremena kad ce ostali iz vrha SDA doci na red tipa Asima Sarajlica i Amira Zukica. O B(P)akašu necu ni rijeci da trosim (toliko je bitan). Fahrudine Radoncicu gazi!
Pokretaćeš ti s onim Klemedijom ili kako se već lik zove,iza rešetaka.
mozda će legalizovati konzumiranje narkotika, meni se cini ta grana ima prespektivu u našoj drzavi
Iz ove pozicije pricati o historiji od 92-95 je besmisleno. ko god da je bio u delegaciji u dejtonu morao bi potpisati što mu je receno i naloženo! Jer kad se pogleda malo historija, samim vasingtonskim sporazumom je formirana federacija bih, tako da je to vec bila američka ujdurma da se prostor na kome su srbi dobije drugi naziv. Vašingtonski sporazum nije ništa drugo nego uvod u dejton. A vi koji mislite da historija počinje od radončića i još nekih novopečenih političara koji su bili duzi vremenski period uvučeni u guzicu aliji i onima oko alije to je posebna priča. Nastavite zivjeti i gajiti iluzije o spasiocima bosnjackog naroda koji se konstantno pojavljuju na političkoj sceni
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
treba ti dvije godine da pokrades ovo sto je jos ostalo
Prije da ce biti cunami lopovluka! Kako ovakve ljude nije stid pojavljivati se u javnosti, a ne i baviti politikom i jos ovakve stvari pricati i ponizavati ovaj narod pricom o postenju, nekog ko se enormno obogatio u nevjerovatno kratkom periodu bez ikakvog pokrica, a jos najgore igrati na kartu porijekla i dijeliti Bosnjake uzas
Nemoj samo ti da nam gradis drzavu
pa prije četiri godine tražio je samo godinu !!! da preokrenuo bi ali bosnu naglavačke......
Zbog načina "stvaranja iz ničega" ja sam za to sa se Radončiću ne daju samo dvije godine. Ja bih njemu dao njegovih 20 godina, ali u zatvoru. Prvo je, zahvaljujući uspravo njemu sada mrske SDA, imao 20 najlakših godina, pa je sada red da ima i 20 dosta težih godina. Iako, poznavajući Fahrine sposobnosti laganja i manipulacije, mislim da ne bi n iu zatvoru mu bilo tako teško kao što mislimo.
Lik vam sve ljepo reko u par recenica. E ko kaze da nije ovako vala bas jede govna
Ma ti ćeš Fahro i tvoj SBB biti veliki gubitnik ovih izbora.
MORAŠ DA BUDEŠ NA INTELEKTUALNOM NIVOU JEDNOG PRIMATA DA BI GLASAO ZA OVU STRANKU USTVARI ZA SBB
Ne znaju njegovi glasači šta su primati. ONI znaju samo primati pare za glasove.
Ma ja ba u pravu si, bolje opet SDA I SDP sto posto. Mislim zasto za nekog drugog, sve nam je za pet.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Volim te Fahro samo zato što si strah i trepet uhljebima sdaovskim, "zaštitnicima" nacionalnih interesa i borcima za bolju prošlost. Iz moje porodic imaš 6 glasova.
STVARNO MORAŠ DA BUDEŠ JEDNOG PRIMATA DA GLASAŠ ZA SBB
A sta moras biti da glasas opet za iste? Mozda retardirani debil, ispranog mozga sa teskim oblicima šizofrenije ili nesto treca?
a ekonoooooooooooooooooooooooooomija? ;))
SBB, savez budala!
SBB=savez budala braboncicevih
@ bajri : može li ovako : SBB = Savez Bolesnih Bošnjaka
hahahah :D ...ovo je cirkus :D
Sad ces ti aBd narko dileru sa svojim bratom Naserom zajedno u hapsanu,kad propjeva kad vidi da si ga napustio
Sad ces ti aBd narko dileru sa svojim bratom Naserom zajedno u hapsanu,kad propjeva kad vidi da si ga napustio