Komentari (458)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet izda i proda!
Scepo izdaja kazniti smece
A prije mjesec dana najprincipijelniji, napušta sve koalicije ako iko bude pregovarao sa SDA. Danas je to već okrenuta ploča. Hajde on, gnjida, ali kako ti ljudi koji su mu u stranci više imaju obraza. Pogazio je principe 99 puta.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
smrad bio, smrad ostao
Scepo, ozbiljan drzavnicki pristup podrazumijeva principe i cist obraz. Ti nemas ni jedno ni drugo i zelis vlast po svaku cijenu.
Sad mi je cak i drago sto te je pred izbore onoliko Bakir I.ponizavao i vrijedjao jer si stvarno gnjida od covj...kao npr.kad ti je rekao da nikad nisi presao dzamijski prag i da nikad nisi na namaz stao.Ne volim Bakira I.al tu je u pravu 100% .Sta ti znas Bosnjacima,NISTA.Mi smo se ovdje na ovoj zemlji(tlu) vjekovima radjali i umirali te GRADILI JE.Sta si ti,ko si ti?Doso si ovdje 90-tih kao stranac i naturalizacijom dobio drzavljanstvo BiH i FBiH.Pa kosi?tj.NIKO SI.A da,veliki si lazov.
Fahro pa sta bi od silnih obecanja a Fahro lazove jedan
scepo agent 002/003
Pokušavam gledati maloprije intervju od 60 minuta sa Hadžikadićem na RTV TK preko Moja TV BH telecom. Ometali su signal tokom trajanja cijele emisije. Završi emisija, popravi se i slika i zvuk. Na Telemachu i TX TV sve uredno. Ovo je Sjeverna Koreja...
fahra nebitan si ...
Nauči Bosanski jezik prvo!
patuljak smrdljivi
Nemojte zaboravit lokalni izbori za godinu i 8 mjeseci,neki ce valjda naucit kako da listic nebude nevažeći.
Nebude (neispravno) -> Ne bude (potpuno korektno i ispravno napisano)
Pozdrav Bosno , hehehe Bosanska demokratija.
HE Vranduk je najbolja slika koalicije SDA i SBB tj. Fajhre i Bakira.
Propali politicar, udbas, prevarant, nevidjeni primitivac i mafijas jednom rjecju Radoncic Fuckrudin.
DJUBRE OSTAJE DJUBRE. NERAZUMIJEM BUDALE KOJE KUPUJU LAZNI DNEVNI AVAZ. PITAM SAMOH SEBE? DA NEJMA KAKIRA, STABI LAZNI DNEVNI AVAZ PISAO?
LAHKO JE RADONCICU, JER IMA SANELKU.
Riba smrdi od glave!