Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znas li evo petu godinu jesi li vise vlast ili opozicija??? Prestani narod sludjivati budaletino neodgovorna!
Nikad patriote od ovog Radoncica. Kad god je stani-pani ovoj zemlji i narodu on korak nazad, ostavka ili smutnja i sludjivanje naroda. Uzasan si fakat, niko se na tebe ne moze osloniti. Drzi se probosanskih stranaka i bloka i nase reprezentacije politicke i mani se Covica i Dodika!
Puna podrska gospodinu Radoncicu i SBBu🇧🇦👍
Uoci svakih izbora ista prica. Povuce se iz vlasti, nakon izbora ubaci se u koaliciji, nebitno s kim, dvije godine vlada, a onda dvije godine, iako je u vladti, glumi opoziciju. Na proslim lokalnim izborima bili su na nivou statisticke greske. Na proslim opcim izborima, najjaci kandidati u skupstine usli sa kompenzacijske liste. Da nema lovu, kojom placa one likove oko sebe, davno bi nestao sa politicke scene.
ma ja brini ti o crnoj gori smeče jedno, a ovu državu u koju si došao sa kesom u ruci ko j.be! Fuj
Ako ti je ostalo imalo obraza sutra rusis ove jednom za sva vremena
Radoncic gaji dobre odnose sa Lukačom Dodikom i Ćovićem ..pravi patriota nema. Serem mu se u maskicu
Bravo, puna podrška gospodinu Radončiću.
Bravo, pravi potez.
Odlično rečeno!
Bravo SBB
fahrina predizborna sranja - sad ce opet kontra SDA, a kad prođe 15.11. opet s njima "pod mišku" . sve već viđeno
fahrina predizborna sranja - sad ce opet kontra SDA, a kad prođe 15.11. opet s njima "pod mišku" . sve već viđeno
Hoce l vise sjahat ova budala
Fahro jarane ko ti je zube radio..vala serem mu se na poso..
scepo mafijas tajkun prevrtaner ubijo celu pa glasajte za njega
podrska gospodinu Radoncicu. 👌👏👏
Hebo te on
Navukao ga Pecikoza sa SDA i DF, nije shvatio da mu spremaju minu. Ništa ga ne pitaju, jer računaju da nema kuda. Uvlačio se pod Bakirove skute, ali je ovaj izabrao Željka. Logično, 85% glasova na izborima DF dobijao izvan KS, dok je SBB glasove dobijao skoro isključivo iz KS . Bakir i Željko ga koriste i baciće ga pod autobus, a on se koprca. NiP i NS će ih pomesti na izborima.
Nauuuči Bosanski pa tek onda uslovljavaj po Bosni