Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLUMI OPOZICIJU A I SA SDA I SA SDP JE BIO U VLASTI! IZDAJNIKA TREBA KAZNITI NA IZBORIMA U PAKETU SA IZETBEGOVICIMA I TO ZA VELEIZDAJU!
Izbori nisu pošteni, da svi glasamo za bilo koju stranku, opet ce " pobjediti " isti!!!
@Harry Callahan A ti misliš da mi "poznavaoci" sarajevskih prilika ne želimo što i vi! Previše je tog prwfiksa MI i VI!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Punoglavac....
TIP SE JOS NADA DA CE BITI IZABRAN ZA CLANA PREDSJEDNISVA BIH ISPRED BOSNJAKA? KOJI MAGARAC! DA GLASAM ZA TEBE PA DA ME IZDAJES I PRODAJES? NIKAD!
@Hercegovinaa Bravo za komentar!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
FASCINANTNO JE VIDJETI SDA BOTOVE KAKO ZARAĐUJU HLJEB... JOŠ JEDAN DOLE POMINJE ČETVOROGODIŠNJEG SINA UNUTAR KOMENTARA!
Čitam komentare i ne vjerujem.. Toliko plitkih umova, toliko zavisti i ljubomore je usmjereno prema ovom ČOVJEKU. Ljudi moji, ne znam zasto, mozda je do naseg mentaliteta, ali ocito smo narod koji ne zna da cijeni ono što ima, ne zna koliko je ovaj COVJEK dao gradu Sarajevu! Ustati pa izgovoriti njegovo ime i prezime.
@pingvinze96 Tacno neznam dal da se samo nasmijem na tvoj komentar, ili da ti ipak predlozim da trazis strucnu pomoc. Ovaj ČOVJEK nije dao ništa više od jednog malog djela koji je prisvoijo od tog istog grada! Ako se radi o tebi bliskoj osobi, oprosti, ali to je istina!! A ako ti nije niko i ništa vec se jednostavno baziraš na njegovu politiku i rad onda stvarno si strašno glup/a!!
@Andy. Junacino ti si nepismen, a obzirom da si TAKAV, ne vidim sto se petljas. Takvi kao ti ljube čitanku pa onda komentarisu i iznose mišlenja i stavove. Srdacan pozdrav :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Proci ce i ova namjestaljka. Iskreno se nadam da ce se poceti pravim kriminalcima, tipa Zukica i Kukica...
Vidi se iz prilozenog da nemaju adekatvnih argumenata,te da sms porukama nista ne dokazuju.Ocigledno je da samo odugovlace tuzenje te da nemaju konkretnih dokaza.Istina ce izaci na vidjelo.
Svaki komentar o njemu je suvisan. Pricati da Avaz nije njegov i da ima nezavisnu uredjivacku politicku je nista drugo nego pi*anje po narodu. Ako ima jos budala da ga nakon svega podrzaju biti ce dobro da nas kakav meteor ne pogodi.
Pricu oko Avaza navodim samo kao primjer koliko je covjek nemoralan. To sto je u koaliciji sa SDA svuda, a okolo prica da nije je opet drugi primjer i tako bi mogli cijeli dan pisati. Sramota za narod ko ga predstavlja.
Ama sve je on u pravu i on ne grijesi.Cim ima pare odmah moze i pamet da kupi a to bar ovdje kod nas i zekako jos prolazi
Izlazi na vidjelo stepen i monstruoznost montaže Radončiću i ovim ljudima. Bolesni umovi Čampara, Mihajlović i Kreso za račun jade Izetbegovića su pravi monstrumi kad ovako mogu pakovati. Gdje mi živimo i ko nam pravdu sprovodi ccc
Sviranje quuurcu, zajedno te sto si nabrojao plus izdajicu, poslati u opoziciju pa u zatvor uz zaplijenu sve imovine!
E moj Scepane vlahu jadni.
IZDAJICO !!!!!!!!!!!!!!
Juče je u Mostaru skakutao oko Čovića i Dodika kao pravi potrčko.Međutim, ni Baketovo maslo nije za ramazana.
Joj fahrinog objasnjenja....bolje laze moj 4godisnji sin 😂😂😂
Možel iko meni, moliću, da objasni šta to znači što su na čelo hrvatskog Konzuma došli SRBIJANCI !! Pa jel to ono famozno BAkirovo za ENergopetrol: MORAMO SMOTATI ZASTAVU ! I koliko je puta spoustio pred Čovićem, oči mu ispadoše od žeganja ! http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/49637/veliki_obrat_srbijanci_na_chelu_konzuma_smijenjena_dosadasnja_uprava.html
Nista, Rusi ih doveli! Jos jedan razlog vise za bojkotirati Konzum.