Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To fahro patrioto, smece jedno jos malo polako, idete u zatvor svi
SINOC SI POKAZAO KOJI SI PATRIORA OVE DRZAVE I KOLIKO KRADETE NAROD.. KAKO POSTAVLJATE KANDIDATE NA LISTE I GDJE CES KOGA POSRAVITI I ZA KOLIKO PARA..FUJ IZRODE JEDAN,IDI TAMO ODAKLE SI DOSAO...COVJEK KOJI SMRDI DA TI SE ZIVOT ZGADI.. MAFIJO,ZAJEDNO SA DODIKOM I IZETBEGOVICEM,A BAKIR VAM JE VODZA KLANA..
Fahro to mudro radi
🍀🍀🍀🍀
Fahro the king
Fahro, legendo naša
Bravo Fahro, dobio si poziciju koju i zaslužuješ i najbolje radiš, uvijek si im pokazivao kako treba da se radi, pokaži i sada, baš što ti ništa ne mogu, protiv tebe su,
Ako su Bošnjaci tako odlučili, nema pogovora. Naši su.
Sad ce nestati dokazi koji se dovode u vezi s njim i njegovih sunarodnjaka
Bošnjaci u BiH te ne žele vidjeti u BiH Zakonodavstvu!
Svaka čast gospodine Radončiću.
Nije Bosnjaci nego ti Bake naredijo
Krenule su igrice, blago nama levatima
Sta si ti konjino ako nisi Bosnjak..koji si
Bravo ministre
😂😂koliko sendvicara i dama sa jahte komentarisu prvog kepeca u Bošnjaka