Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgubili smo mi to svojim postojanjem. Nikad jevreji a ni katolicka crkva nece stati na stranu naroda gdje su vecina muslimani. Sve ostalo su bajke
Izrael je stao na stranu Kosova a sto aw tice BiH Izrael je podrzao genocid u Srebrenici jos prije deset godina ali cionisti uvijek znaju mijenjati misljenje mada i dan dns zvanican stav Izraela je da se desio Genocid u Srebrenici.
Ne bi ni ostao na strani ljudi koji mi biraju predstavnika. “A ni katolicka crkva nece stati na stranu naroda gdje su vecina muslimani” Sumnjam da bi islamska zajednica stala na stranu naroda u kojem su katolici vecina. Koga glumite?
Nece bosnjaci biti robovi ni jevrejima ni katolicima, nit ce manjina ovdje upravljat vecinom. Imamo nesposobne politicare, ali ne i narod.
A sposobnog naroda i krrca..znate samo za njemacku i svabama irgetocat
Nitko nece vladati na vama, oce li Hrvati vladati nad Bošnjacima ako budu birali svoje predstavnike?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lupa maksim po diviziji jesu ga ponovo aktivirali, spavac, dritan na aparatima,
Ovaj pijan vozi
Nevolim SDA ali ovaj je nesto najgore sto postoji u drzavi. Uzmi kesu i vrati se odakle si dosao
Pragmatičan lik, doselio u Sarajevo iz Crne Gore, ali već sad je veći Bosanac i Sarajlija od mizernog Bakira, bolje razumije i BiH i Sarajevo od Bakira koji nije ni za šta nego za džamijama sijela.
Fahrudin Radončić stalno pokušava da smiri situaciju a drugi stalno dižu tenzije
haj Fahro ne seri vise
Radoncic je jedini politicar koji se brine za BiH
Slušajući Bakira, Željka Komšića i ostale “građanske” demagoge koje zanimaju isključivo njihova milionska bogatstva koje su stekli u politici, Bošnjake će zavaditi sa cijelom Europom i svijetom. Ovaj čovjek je jedini trezven i stabilan.
Izgubili ste vi to davno kad ste politicki krenuli da brisete jedan narod preko stranaca kupljenih arapskim parama. Klima se promjenila
Fahro stalno pokušava da smiri situaciju a drugi stalno dižu tenzije
Fahro moze napraviti skup i u liftu-toliko ih ima,a i on malešan😂😂😂
Joj sto je Fahrica pokvareni platio botića i nickova a sniko Od njih ne zna padeze,polupismeni i ne znaju jezik.Svi komentari koji su kao “ pozitivni” napisani od njega ili polupismenih zemljaka njegovih.Pljuc
Fahro stalno pokušava da smiri situaciju a drugi stalno dižu tenzije
Zna se moć Jevrejskog lobija u svijet i katoličke crkve a zna se i kako su palestinci do ih godinama brane iran i druga arapska braća. Bošnjaci ne smiju upasti u zamku u koju su upali palestinci.
Radoncic jedino govori istinu narodu i vodi računa da se ne izgubimo u bermudskom trouglu interesa Rusije Turske i Irana. BiH pripada Evropi i samo nam sklad i zajednički interes sa Evropom osiguravaju mirnu budućnost.