Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radoncic se bori protiv korupcije Jeli ovo neki vic
Ne, ovo je tragikomedija !!!
Stid me je priznati to danas, ali sam 2010. godine glasao za ovog čovjeka. Danas isto ne bih učinio ni po cijenu života. Ako nešto ne podnosim, onda je to gušenje slobode govora, a ovaj čovjek nikako ne podnosi drukčije mišljenje od njegovog. Mislio sam da poslije Ahmetovića ne možemo imati goreg ministra sigurnosti. Prevario sam se.
Covjek ne umije zapoceti recenicu bez famoznih "17 godina" i papagaji bi mu pozavidjeli na upornosti. Prvo Fahrudine od svog dvorista kreni, pa ce ti narod mozda i povjerovati, sad ti gadna bitka stoji da izvuces druga Causevica iz belaja u koji se uvalio.
Radoncic o korupciji = Kurva o postenju
mi cekamo da vidimo jeli ovaj isti kao ovi prije.VRANICA,HIDROGRADNJA.ŽGP,ALHOS,DITA,ŠIK KLJUČ,FEROELEKTRO,KRIVAJA,KONJUH,FAMOS,ENERGOINVEST,ŽELJEZARA ZENICA,POLIHEM,TVORNICA ŽICE,ASTRO,GP PUT,GRANIT,....... I JOS OKO 200 FIRMI KOJE SU OSTALE NA TERITORIJI FEDERACIJE I NISU IH ČETNICI UNISTILI
fahro sigurno da znas to...ipak sa medom raditi a med ne lizati...hmmm
fahrooooooooo jedi g.o.v.n.a. krimosu fahroooooooooooo
Pošto poznaješ te marifetluke - daj nam kontra mjere. Ili bježi od sličnih izjava. Mogu se povratiti. Takođe insistiraj na zakonu o kriminalu i korupciji koji neće dozvoljavati zastaru ovih radnji. Tvoj pajtos Čović se vječiti izvlači na foru zastare, a znamo sve njegove krim radnje.
Ma znamo mi to gosp. Radoncicu vi ste nam cist primjer.A sto je gore vi vec dvije godine govorite o suzbijanju korupcije a nista neradite po tom pitanju!!
...završi šćepo u rubrii "shit of the year" :)
Kada vas fašiste skinemo sa vlasti u ovim banana repunlikama, onda će narodu biti bolje i neće više biti kriminala !!!