Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A antifašisti pozivaju SNSD da prestane da se ponaša kao SDS ranih 90-tih, tj. da budu (ako mogu) socijaldemokrate a ne da gaje fašističke ideje poput legalizacije promjena imena gradovima i ulicama (osmislio Rašo sa Durmitora) , zatiranja svega što liči na 1000 godina Bosne i Hercegovine (ovakve ili onakve) i da jasno kažu je li Gučevska truba tradicija Banja Luke ili sevdalinka \"Otkako je Banjal Luka postala\" (hoće to kad se šljegne)
@bih svi normalni ljudi znaju da je postojanje RS-a nepravedno. Ali sta bi se desilo poslije ukidanja RS-a? Desilo bi se to da niko ne bi znao kuda dalje. Politika Bosnjackih stranki je tako nisko pala i kad bi nekim slucajem se desilo da sami vladaju cijelom BIH , oni bi je doveli do rasula. Jednostavno nemaju pojma sta zele. Ovaj krmoglavi bar ima autoritet na tom prostoru i to kako tako funkcionira. Vlada u sarajevu ma kakva da se formira ne bi imala takav autoritet. Problem sa krmoglavim nije postojanje RS-a, problem s njim je apsolutni fasizam, kao paravan za kriminal sacice bandita. Ali to isto ne bi bio ogroman problem da taj klovn ne zaustavlja transformaciju drzavnih institucija i usvajanje zakona. ipak treba biti realan, bolje je ne dirat nesto sto ne mozes i ne znas kontrolirat. Neka bosnjacke stranke se uhvate i rijese problem velikog odljeva kapitala i mladih ljudi. To treba da im bude strategija a ne rusenje neceg sto nece moci kontrolirat.
Ma najbolje bi bilo ukinuti sve nesrbe, pa da vama bude dobro, a?!?
RS treba ukinuti Vijece naroda jer ionako to ne postoji u Dejtonu. To je nezakonito Petric nametnuo.
pusu...ispravka
Vidim da si nam ti sa zapadne strane jako poletan za BiH...svi ti vjetrovi pusi ka Cro, nazalost. Razuvjeri me u svoju ljubav prema BiH!
istocna regija bi trebao biti novi naziv manjeg entiteta i sve bi bilo manje-vise ok
Poruka iz Mostara (zapadnog) vama u vlasti u Sarajevu je da sto prije dodjete pameti jer vi cete nas otjerat trajno a snovi o Bosnjackoj BiH ce vam se istopit.
Vidi ovo, molim te! Blokirati rad je ovdje neustavno i kažnjivo! A šta je sa blokiranjem u Vijeću ministara, u radu izvršnih organa DRŽAVE koju su Srbi tako dobro i često radili. Ove riječi Radojičića treba šparati i upotrijebiti kad Srbi započnu ponovo ovakvu igru na državnom nivou.
Aha Dodo....da vidis kako je.puno si ti bio razvio barjak,stander malo.....sad cemo ti blokirati i tvoju republiku mrsku-hheheheh
hoce cettnici preglasavati bosnjake, eto vam sad, vladajte sami
DAJTEpostenom narodu da normalno zivi, a vi je zovite kako god hocete.
A ja smatram da ce genocidna tvorevina biti ukinuta u naj kracem roku, pa onda da zivimo ko ljudi...