Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosli ljudi pameti u EU, vide sta god posalju ili dadnu rok ovi nasi im se smiju u facu. Pa ne moze vise...
EU je odugovlacila ovaj potez. Zao mi je naroda, sto nisu prijetili prije 2-3 godine?! Toliko kredita bezpotrebni, toliko izgubljeni radni mijesta, samo da pojedinci iz SNSD, dva HDZ-a, SDP, SDA,.. (oprostite ako nekoga nisam naveo) mogu i dalje punit svoje dzepove. Zasto EU ne otvori istragu o bankarskim kontima BH-politicara u Svicarskoj i na Kipru? Njemacka je kupila nekoliko CD-a iz Svicarske sa preko 1.000.000 imena (adrese, drzavlj.,.) Zasto BH-tuzilastvo neupuita njemacko tuzilastvo, ubijeden sam da ce se nac i nekoliko imena iz BiH. A Kipar je morao skinut gace, Brisel ima uvid u sve konte. A Osobe koje blokiraju put BiH ka boljoj buducnost EU bi trebala stavit na crnu listu (+ familiju). Vidjeli bi kako bi onda skakali; zamislite kad tatini dobiju npr. u UK posjetu od policije a ta njih direkt u avion za Sarajevo.
Dodik se ne boji sankcija - čak ih priželjkuje. U vremenu kada su sankcije od pliva dunavom kao jesetra - samo u njemu nema kavijara, ima nafte. Mile je i naftaš - nije samo ronhilaš. A njegovim biračima u sankcijama sretno i veselo.
nece te vi nikad u eu eko vako nastavite....
nece te vi nikad u eu eko vako nastavite......
treba organizovati nerede kao u londonu ili onaju u los agelesu 90ih godina i raja nek polupa sve izloge i uzme sebi robe i hrane...ionako su sve prodavnice i trzni centri u rukama politickih tajkuna.
Ne rekoh li vam da nam treba rat.
Koji si ti i tebi slicni govnari.Sve radite da zaustavite BiH u napretku....
Daj ti meni kormilo da upravljam brodom dok nije skroz potono ,spasilacki pojas sam si obezbjedio.
Nadam se da će se dosadašnji opstruatori smiriti i prestati vodoti borbu za fotelje time će doprinijeti napretku BiH na putu ka EU i NATOu, te rješevanju problematke "Sejdić-Finci"
Doticni se vec sad znoje da ne izgube stolice (dobiju sankcije) za sledece izbore....toliko o brizi za narod
Doticni se vec sad znoje da ne izgube stolice (dobiju sankcije) za sledece izbore....toliko o brizi za narod
U Fbih je postojalo rjesenje za ovaj problem ali samo pojedinim se nije svidjelo jer im se ukidaju pozicije