Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ih nije stip prije svega treba im sva imena popisati... provjeriti dali su za to vrijeme bili na birou za zaposljavanje pa da vidimo prvo da vrate pare koje su dobili za zdravstvo i ostalo od nas radnika koji placamo doprinose... Ja moram placati participacje raznorazne a oni bi guz***acu... i sad bi oni neke tuzbe da podnose ... Ovo su oni presretaci isti oni su varali narado i uvaljivali im smece kinesko penzonere varali. Isto kao oni "volonteri" po gradu... Drage inspekcije svakako kaznjavate samo posten narod.. evo vam novine pisu pa samo odete na lice mjesta...
a prijaviste li ikad tu firmu inspekcijama jer ste faktičkji radili na crno?
nisu ne brini. sad ce dobiti i odgovarajucu zastitu od drzave...samo nek pokazu ugovor o radu...
Organizovani kriminal Mislava, Melise, Adise i kompanije... uzas, zao mi je ljudi, sto nisu znali s kim imaju posla, ljudi izdrzite
Sve dok se kolektivno ne opametimo - tako nam i treba! Volio bih da ne čitam svakodnevno slične vijesti ali činim mi se da se asimilirati moramo..kako god! Nek ide sve u PM.
Neka vas i jebu, i vi ste jebavali posten narod, vecinom penzionere fola dobili ste nagradu kosmodisk samo trebate pllatit postarinu 20km , a to sranje sto ste slali je 2km kod kineza. Sad se zalite usta vas jebem, a zaradjivali ste na prevari picka vam materina.
E, da, ovakvima Zakon o radu i te kako pogoduje, i naravno nisu krivi ništa! BRAVO!
Ni novi ni stari zakon o radu nece rjesiti problem rada na crno sve dok inspekcija ne pocne da radi svoj posao, hapsi odmah i u zatvor sa onim kojih je zaposlio
Nasao bi ja tog miroslava i u centru zagreba ga polomio. Dok god ovakvi mogu varati radnike varace ih, radnici nemojte izigravati zrtvu nego slomite konja, zagreb nije daleko, sigurno ga nije tesko pronaci.
Mafijaska drzava sta reci dalje no comment , samo nebi ona meni izasla iz firme dok ne da platu i caos ...
Rekao ih prijaviti i to nakon što je inspekcija bila u firmi??? Znači inspektori (BUDŽETLIJE) utvrdili da su radnici neprijavljeni i rekli: " Čika Mislo nemojte više.". Mislav i dalje nastavio raditi do današnjeg dana. Kolika je šteta samo u ovoj firmi na osnovu poreza, pdv-a, doprinosa na platu itd. I naravno niko neće odgovarati, nego ćemo dići novi kredit da im isplatimo plate.