Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo Vas kad vas Dodik kupi za topli obrok i usutite se...
kmeee kmeee kmeee Smrdska nam smrdi i puca po šavovima
Svaki dan u svakom pogledu RS sve vise napreduje
Ma pitaj te dodu on ima i za to mehanizam!🤔🤔
U cp med i mlijeko...
Kako su naivni..na platnim listama stoji da je to doprinos za. MIDO..drugim rijecima za Milorada Dodika.a ne mirovinski doprinos..
Sponsored by Heinekken 😂
Kad su sa bajom lokali pivu, bilo je sve u redu. Lijepo im je covjek objasnio da ce srediti stvar, i sta se sada bune?! Eto, prije su im kasnile plate, nije im uplacivan radni staz, nisu mogli kod doktora, a sada ne samo da sve to ne mogu, nego ne mogu jos bolje! Jadan je predsjednik koji ima takav narod.
Sve će to Mile pozlatiti!
Ma to oni foliraju. Rado bi otisli na pivo i rakiju a nemaju novca da sebi plate. Time oni zele "dovuci" Mileta da ih odvede u neku kafanu. Nisu oni budale.
ne znam kako vise i pticama na grani nije jasno da je NEMOGUCE finansirati ovakav asministrativni aparat..........govorim za oba entiteta jer su u istim govnima.......krah ce brzo.......
Alijini Srbi, sve na latinici
I onda dodje vlah na kilx sa intelingencijom manjom od sobne temperature i glumi nekog strucnjaka za sve, a nema za kifle.
Stislo aaaaa..... ???? Hahahha
Pa ne moze Doda placati i pivu i zdravstveno! Odlucite se
u federaciji se blokira Instagram i Pornhub, u RS fond Z.O .. šta ti je demokratija
hahaha.. to duduce care. stavi ih na dijetu. puno su slame jeli ovaj mjesec :)))