Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gledaj ove dvojice radikalista na slici. Hadzi kifla pokusava da kupi glasove ali dzaba vam. sDA ide na smetljiste historije a ti Difovac zajedno sa njima.
Nemoj tako jarane ipak je sprinto oko Kabe i kamenovo sejtana, zasluzio je jos jedan mandat
A vidite ovog krmka sa njim predsjednik sindikata oooj izguglajte lika Saudin Sivro teski debil samo o religiji prica majmum. U sve pore drustva nam se uvukle polupismene SDA seljacine.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
KONAKOVIC SDA UBLEHAR
SDA POLITIKA DOVEDI IH DO PROSJACKOG ŠTAPA PA IM DAJ CVAJU 20 KM PA CE BJEDA U ZVJEZDA DA TE UKIVA SDA NAJVECE ZLO ZA SVOJ NAROD
Hehehe GLAS SDA = GLAS DODIKU jel tako SDA UHLJEBU
Jarane meni su ova povecanja suhveli, nekako mi olako dijele pare..sta li spremaju?
Bice za jednu porciju cevapa. Daj sta das.
na osnovicu od 900 KM povecanje je 22,5 KM.. a ukidaju im prevoz od 50 KM (kuponi) i isplacuju ga u novcu na osnovu predjenih km i ko zna kakve racunice.. ko je ovde lud. uzme ti 50 KM a da 22,5 KM i to on zove povecanje plate... Hajmo u Njemačku.
Nagrada za uhljebljene prosvjetne radnike koji od djece prave jednoumnike i konzervativce.
Ministar 2%!
izborna godina i tako to.... bit će ovo duuuuuga godina
to je cvaja više, opaa, moci ce se svasta kupiti.
ljudi moji samo povecavate place budzetskim korisnicima dajte malo precesljajte privatni sektor npr Bingo i ostale tzv jake BH kompanije koje se bogate na osnovu radnika koji su mizerno placeni,kod kojih se 50 % stvari iz ugovora ne postuje.
@STELT0117 E pa vlada bi trebala da odredjuje. U zavisnosti od profita kompanije bi trebale biti i najnize plate u kompaniji. Da je zakon takav, u Bingu bi radnici imali 1500KM.
kad to kaze hadđži konak, mora da budNe breeeee, jerbo tu je bookirova opČina ceMtar
Mnogo brate mnogooo, 2,5% nije zahebancija ... bem ti drzavu...
@STELT0117 Cim budes znao da 2% na 750 Km i 2% na 3200€ brutto, nije isto, shvatit ces da sam seres, hoces reci da je 2,5% dovoljno dobro? Bosnjo klasicni... hljeba i igara, ulja i brasna.. i super svima... nikad dalje od svog sela necete...
@STELT0117 tako je, i ako dignu platu 2% sada, znaci normalno je da i sljedece godine dobiju 2 % itd itd. a ne u 10 godina jednom 2% i treba biti zadovoljan.... dokle god one guzonje imaju po 3-5 hiljada a trljaju fotelje, a rudar ima 800, doktor 1000 i ucitelj 800, treba da bude narod ne zadovoljan, svako ko drugacije razmislja, po mom misljenju nema bas racionalno i cisto razmisljano, pozdrav
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Po 2%.. svima za nove 4 godine agonije nama a njima pasaluka. Dobar dil narode
To se samo u KS radi i zivi?
Boze dragi. Povecanje policiji 2% , obrazovanju 2.5%.... Koji smo mi jadnici. Pa ovo je manje od predizbornih paketa. Pluju nas a mi vicemo HVALA, pa hajmo opet.
🇧🇦ZA KOMŠIĆA MI DAJEMO GLASOVE A TI ŠTO SU HIM PLAĆE POVEĆANE NEK ZA VAS GLASAJU. ČUJ DRAŽA MI JE OPĆINA CENTAR NEGO SVE OSTALE AMAN ZAMAN!.
Ako kome treba srezati plate to su radnici u obrazovnom sektoru. Odlaze pametna djeca u škole, izlaze glupa, čast izuzecima koji sami ostvaraju uspjehe bez pomoći obrazovnih radnika.