Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino konakovic je natjerao sve institucije u KS da moraju kupovati kupone za svoje radnike. Tako ljudi koji idu autom dobiju kupon koji je vec ranije kupljen,znaci bacanje drzavnog novca. Preko ledja gradjana hoce da spasi GRAS. Volio bih da se gras bhtelecom i ostale sda firme privatizuju samo da ostanu bez posla oni koji su kupili posao ili dosli do njega stranackom ili rodbinskom vezom.
@RayDonovanl sto ne izbjegnes u Saudijsku Arabiju pa ne uzivas u carima toga sto prizivas. A ne nikada nece biti islamska drzava samo za info.
ovo me podsjeća na socijalizam, već su vozili par nepar, još samo čekam redove za benzin i kupone za brašno i kafu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Da li znate da radnici grasa ne uzimaju kupone nego kes za prevoz???
@Karaula zasto ce im onda naknada za prevoz???
Ja sam da se nastavu raditi ovako. Čim je neko državno preduzece u problemima da se od uhljeba uzme dio zarade i pokriju troškovi tog preduzeca.
A jesu se uhljebi odmah digli čim im pokušaš marku izvući iz džepa. Pola vas uopste nije potrebno na tim mjestima na kojima ste. Primate platu nizašto.
Vazno je da GRAS vozi bespatno gradjane za Bozic. Za to se ima para...
Bolje taj neko (neki), koji ce dobiti kupon od nekog na poklon, da plati grasu nego ovako da svi gube... Gras ima sasvim dovoljno novca od kantona i bez toga, samo sto nije dobro rasporedzen...
Dobivaju mogučnost da idu besplatno na poso I još se žale? Najbezobrazniji su oni koji idu svojim autima. ..pa hajvanu poenta je u tome da ne trošiš svoje gorivo I da manje zagađiješ ionako teško zagađeni zrak
Baš mi je žao ovih "namještenika" (ko izmisli tu riječ), pa ako niste zadovoljni tražite drugi posao uhljebi!
Jeb,ooo ti gras mate,r sto ga ne kupi neko i odpusti one seljake sto su stelom dobili posao
GRAS ukinuti, proglasiti stečaj, ne postoji niti jedan argument valjan zdravoj pameti da se spašava firma koja je u dubiozi 150-160 miliona KM. Ovo je samo još jedno manipulisanje građanima od SDA ublehaša. GRAS ukinuti, i osnovati novo preduzeće
ovo u prevodu moras imat kupon ali ne i prevoz
tace vam kuponi za one krntije sto kad udjes sandjo te baca ljevo desno gore dole dok nedobijes potres mozga a nedodjes nido otoke.
Jedino u Grasovim vozilima mozes dobiti infekciju.
U većini EU zemalja, poslodavac i država refundiraju karte za javni prevoz i time motivišu građane da ne koriste automobile, prvenstveno zbog smanjenja zagađenja i problema parking mjesta. Ko ne želi da se gura u autobusima već da uživa u komforu sopsutvenog automobila, bujrum, ali iz svog džepa.
pa i ovde je o svom trosku za 53 marke ne mozes ni goriva nasuti za cjeli mjesec
pa realno i netreba oni kradu a drugi ih vade oni kradu drugi ih vade pa dokle
Vala lopovluk do besvjesti.
koja glupost. kome je potreban kupon on ce kupiti kome nije on ce pokloniti nekome ili ce preprodati po manjoj cijeni sto znaci da nece porasti promet.
hahahah... kome ba nece porasti promet?