Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djaba vam sad tito.. sad rejza nosajtemoze i bakir
prije nekoliko godina u tuzlu je dosao nekakav lik iz australije (nije naš nego pravi aussie) sa namjerom da svoje milione ulozi u proizvodnju nekakvih dijelova za motore brodova, a sto mu moze pravit TTU. lik uzeo kancelariju u BIT centru, smjestio se i otisao do fabrike dobro upucen u masine koju ista posjeduje. nakon obilaska TTU-a lik u suzama izasao. kaze: "vidim mašine koje vrijede milione dolara a koje su radnici raskomadali i prodavali kao staro zeljezo. imas metar masine pa tri metra fale. pa samo da su dali u oglas da prodaju mesine mogli su uzet barem 30 puta vise novca nego sto su uzeli. ovako nit imaju masine nit pare"
' ta će drotina nego izdati naredbu......"milicijo postupi po naređenju"
Nažalost, ali Gutić je ovdje u pravu, iako to nerado priznajem... Firma sa 18 miliona duga (a možda i više), davno je trebala pod stečaj. Naravno, kriminalce, koji su ovome kumovali prvo pohapsiti
U stečaj, ali sa papirologijom i finansijskim izvještajem kako je došlo do 18 miliona minusa. Budi siguran da se ovdje jedna čaša plaćala 100 KM i onda na osnovu toga naći krivca. Pao je Arslanagić, past će svi.