Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niksic je pravi premijer!
SERUMU IDI SISAJ MOTKU I MA BJAAŽI ,MA BJAAAAAAAAAAAAAAAAAAŽI,I ZDRAVO ZDRAVOOO
SERUME NE SERI ...NE VALJA TI NICK
Naivnost metalaca je zavarena!
Nikšić bi to sve rado riješio, ali toliko je problema nagomilanih godinama, da je to sve nemoguće riješiti odjednom... Rat, loša privatizacija, propale strane investicije, pomoći, fondovi... Sve se to sabralo i danas izlazi na površinu. Trhulj to zna, on je dio tima SDA zaduženog za uništavanje svaga što je vrijedno u ovoj zemlji
Nikšić popravlja Brankovićev rad "po zakonu"
Cim su se radnici razisli, to znaci da je sastanak sa premijerom dobro prosao.
Nije, vec da su nasli neko konkretno rjesenje cim su prekinuli strajk.
Jedini premijer koji je uvijek spreman sjesti sa radnici, cuti njihove probleme i pokusati ih rijesiti. Prijasnji su to izbjegavali i probleme gurali pod tepih.
Sigurno su shvatili da su dosli na pogresnu adresu pa ce sutra pred centrale SDA i SBiH...
Znao sam da ce im niksic izaci u susret i pokusati da pomogne. nije nista drugo ni ocekivati od njega.