Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali neka su naše lijepe okice i bradica savjetnik iz vlade otišli malo u Ameriku da posjete dijasporu u St. Louisu i džemate, a sve na račun države. Tako raja manimo se interneta treba udarnički raditi da se napuni budžet valja platiti dnevnice i poklone kupiti za sponzoruše i savjetnice iz Vlade, pa nemere se praznih ruku vratiti iz Amerike.
Pamet u glavu Oktobra 2018=e
nema fadilja (obilazi džemate po USA) da i njima poruči da se strpe mozda koje desetljeće dok ne udjemo u EU
E FAdile i BAkire što zapošljavate , .... pa svaka vam čast. Dok prođu izbori pa noga !!! A i Reis Kaazović politeio odmah da se uslika sa NEZAPOSLENIM INVALIDIMA. Njima više ni ALah pomoći ne može KAD SU INVALIDI U MOZAK !! AL ček još malo dok im bezbožni STOMAK zasvira svoje žalosne pjesme ! NEk poliicjas čuva Reisa, Fadila i BAkira, neće im ni ALah moći pomoći !
zovite bajramovica,ili jos bolje onog frljavog iz realnog sektora jbli vam oni mater kad ste dosad trpili nek vas jbu
kad kazes da bi volio uređenje u kojem svi ljudi imaju i zive pristojno onda ti ovi zeleni sdaovi dupelisci i velikomuslimani kazu komunjaro, a to je zapravo islam...znate ono zeleni, " ko zaspe a komsija mu gladan...", a ti se "snaš'o" preko stele "hajrov'o posao i haram paru hahaha
znate kad ce ovi invalidi naci posao i ko ce o njima brinuti u ovom drustvu...nikad i niko. samo ne znam kako neko takvu buducnost moze zeliti svom djetetu, jer ne znas hoces bas ti roditi invalida ili generalno hoces li imati stelu da ti dijete kao tebe tetka zaposli negdje na foru.
sta raci zvati novalica i izetbegovica neka im pomognu a vinko majorizirani u sarajevu tjera ljude na ulicu to ste dopustili u sarajevu
da ih je meho "iscero" bilo bi ok?
a sad pederu iz rogatice odjebi
SMRT SDA I NJIHOVIM GLASAČIMA
smrt četnicima!
@izmetbegrudonja ti ocegledno imas nekih seksualnih afiniteta prema Baketu... eto ti ga pa se muski volite djikane!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tako je to u drzavi bez zakona,Tuzno!