Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj "plazma ekrani" :D
Direktor svih sluzbi ZIBIH Dragan Sojic?!?...
"Služba za zajedničke poslove institucija BiH, čiji je direktor ... Šojić... "Kad sam vidio ŠOJIĆ, dalje nisam ni čitao.
ma haide kos nas moze palit kako god samo nek se okrece kolo srece
Šojić zna šta je najbolje za preduzeće...
Google translator preveo u plazmu
Nampntirali su oni jos ponesto. Provjerite sve
Izgleda da u vaš Parlament može ulaziti ko hoće i kako hoće. Može raditi što hoće i krasti što god hoće i da niko ništa ne upita.
opet je hrvatska tajna sluzba izvrsila drzavni udar na BiH preko svojih botova. Ovo lud covjek moze da vidi. Ali nij to najveci problem problem je sto niti hrvatsko sudstvo BiH nece reagovati niti vodje Bosnjecke elite jer su u ovoj drzavi svi PARALIZOVANI. Sad ce opet nove afere npr SELEFIJE 2. dio Zasto niko u ovoj drzavi ne voli ovu drzavu spodobe nijedne
@Mustione Problematizovao je to što su radnici ulazili u server sobu, napomenuvši da osiguranje Službe za zajedničke poslove institucija BiH ne smije otvoriti nijednu prostoriju ukoliko ne postoji saglasnost Kolegija Sekreterijata.
Ova država je stvarno smijurija.
Evo je jedna po želji https://youtu.be/9E2cDBRJF0c
ebem vam mater vam ybem islamisticku a arapima i turcima daje se sve !! 100000 mrtvih bosnjaka ste prodali !! Sarajevska stoka drogirana !! Arapi i turci vam se smiju "dok se oni drogiraju mi njima zene i zensku djecu jebemo“
eee, Šojiću, Šojiću..sad će da bude "polako sa to plaćanje"
Vjerovatno obecana nabavka za EBRD..pa nisu uspjeli to sprovesti..ljudi dosli i uzeli svoju opremu nazad.. mutna posla kako god..
Je.o te drzava u kojoj je kenan vehabovic sekretar parlamentarne skupstine, kakav je to pokvarenjak i ulizica, petljanac pravi! Fuj
Pa kad se sve privatizuje normalno da ce imati vecu moc oni od vas... inace je tesko uci u bijelu sobu kao da je pentagon hahaha
Klikse, šta je plazma ekran?
@fandango Panasonic prestao proizvoditi prije 5-6 godina i poslije Pioneera posljednji. Došli su do 15 generacije i nije se više mogla usavršavati, a i proizvodnja u odnosu na LED bila dosta skuplja i nije se imalo ekonomske računice.
Neka slijedeći put zamjene političare, komplet ! One lopove na otpad a nove i mlađe koji će da rade za dobrobit BiH, postave 👍🏻.