Bez plate 11 mjeseci
0
Radnici Pretisa prijete blokadama
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadrealisti su nam postali stvarnost, vec odavno. Nekad smo se smijali tome ali bogami sada... (doduse i dalje su sega i nasmiju me uvijek) Zalosno
neobicni rekordi da Denisom ISPUS\'LICEM :) evo mi radimo vec 14 godina, a nismo primili nikakve plate! STA KAZU KUCI NA OVAJ VAS HOBI ? Nisu oni nista rekli :) MRTVA USTA ne govore :):) DOKLE CE TE DRZATI OVAJ NEOBICNI REKORD ? Pa ako nas plate nista od rekorda ! NADAJMO SE DA VAS NECE PLATITI I NAREDNIH 14-EST GODINA :)
što svi nezadovoljni ne izađu i ne blokiraju sve saobraćajnice? danas ovi, sutra oni... i na kraju sve po starom
najbolje da tu municiju napune u puske i da opale po politicarima i parlamentima.
@m Gdje ja zivim je irelevantno za ovu temu isto kao sto je irelevantan ostatak tvog komentara. To sto nemas pametnijeg posla nije razlog da budes poklopac svakom loncu.
cuj efikasniji nacin? dje ti zivis, padobrance?
Izgleda sa svijet ima problema sa epidemijom gripe, a mi smo takve srece da nas je ta zaobisla ali nas je opalila epidemija blokade putnih pravaca. Mene samo interesuje sta se rijesi takvim potezima i zar ne postoji neki drugi efikasniji nacin da radnici dobiju ono sto su svojim trudom zaradili?