Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idite Mirsadu Kukicu i Begi Guticu,jebli vas oni ,i glasajte za SDA ..hrak
Mirsad Kukic najbolji covjek na svijetu, pored njega postidio bi se i Muhamed a.s. Bog razmislja da u narednim godinama proglesi Mirsada za meleka, kao sto je papa proglasio Majku Terezu za sveticu.
@error091113 Mora da si druga smjena u TE Tuzla :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka vam mirsad kukic pomogne.....jebo vam on mame seljacke...
Mirsad Kukic najbolji covjek na svijetu, pored njega postidio bi se i Muhamed a.s. Bog razmislja da u narednim godinama proglesi Mirsada za meleka, kao sto je papa proglasio Majku Terezu za sveticu.
@error091113
jbo vam kuko i sda mater svima nije mi vas zao sekunde
Zatucani seljaci iz BOnovica nisu bolje ni zasluzili. Da ste podigli satore ispred Kukanovog QMa onda bi i bilo fajde, a ovako necete nista postic. Opet cete vi u nedjelju glasat za SDA i Kukanove i Beganove krvopije...
Tuzno i zalosno, al ne brinite sad ce Baka traziti potecijalnog investitora, vjerovatno u Turskoj da i tu fabriku u red dovede.
Manite se šatora i štrajka glađu, natjerajte vi taj sindikat da okupi sve obespravljene i nezadovoljne radnike svih firmi, preduzeća i fabrika sa prostora u BiH-a, ujedinite se kao masa i riješite vaše probleme. Narode, građani budite svijesni svoje moći i snage, političari to znaju, a budete li pojedinačno tražili svoja prava oni će vam se smijati kao i do sada, i ništa nećete postići
neka glasaju za mirsada kukica svakako ga gore zovu babom
Sto su sad ide zima...
Ma dzaba vam to sve pare se usmjeravaju na nabavku naoruzanja i pripreme sukoba.Banke ce uskoro ostati bez novca.Tako da ce i isplata plate uhljebima biti obustavljena.To je jedina dobra strana ove krize.Uhljebi ostaju bez primanja.Dzaba su se uvaljivali u drzavne institucije i sisali krv i MMFove pare.
"Samo su dvije stvari beskonačne, svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam baš siguran." I treca stvar je nas narod koji nasjeda na ove price predizborne!!
Ljepa zastava Armije BiH...
Sta laprdas to seljacicu...
Može li neko ovim kamperima da kaže da je Dodik kriv za sve??
Sta je njih 16 naspram 30.000 hiljada gradjana opstine Banovici, koji sasvim dobro zive za razliku od svih ostali opstina u federaciji. Banovici jedini imaju samo tih 16 budaletina na birou, svi ostali su zaposleni. Nemojte ih ni vracati u Banovice jer nam stvarno kvare prosjek. Opstina Banovici prednjaci u svim segmentima i na svim poljima u odnosu na ostatak BiH. Sada smo najvece gradiliste u zapadnoj evropi, prosirili smo bankarski sektor, iskorijenili nezaposlenost, korupciju.
@DexterTZ Jedino ti mogu reci da nisi upravu i pozivam te da posjetis Banovice, moderni Dubiaji evrope, grad svijetlosti i prosperiteta.
Au, ti si dobro nekome popušio karu za ovaj komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)