Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novih deset radnika koje će Bakir zaposliti u Njemačkoj!
Možda i malinarstvu ovdje, samo nek komunisti ne lažu da su oni za zapošljavanje davali izbor a i danas se zapošljavanje daje, ali isključuivo od kandidata za posao ! Vidi predmet AMir Zukić i drugi !
@silent_bob👍
Pa vi opet za SDA glasajte majmuni retardirani...
@MoralnoFIeksibiIan Zato ti u ulici Handžar divizije slobodno kopaju po kontejneru
@MoralnoFleksibilan Apsolutno nije bitno za koga i ko ce doci na vlast... bitno je da se ovi skinu jer su predugo na vlasti, osilili se maksimalno, pustili pipke u sve sfere drustva, smatraju da je sve njihovo i da im ne moze niko nista... bitna je rotacija, da vise dodje do izrazaja da "ako ne radis ispravno ides s vlasti"... tako ce dosta stvari na bolje krenuti... ovako samo sticu mentalitet diktatora...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To je kobila od direktorice :) budzetski pacov i nehljebovicka :)
Taj ce hotel uzet neki investitor za 1KM, narod ce otplatit dugove a politicar za stelu ispod stola dobit pare.
I malinari propadaju.
Boli njih tuki..Sad vi spicite vani - a ovi zaposle nove... Statisticki gledano - odlicna politika zaposljavanja - hem vi niste vise "nezaposleni" hem je zaposlio nove...
Poštujući logiku ZOI-a i ja se nudim da preuzmem hotel Maršal al ne i njegova dugovanja.
Da ustanes marsale pa da vidis sta od marsala rade!!
Ljudi, to je jos KOMUNIZAM. Drzava duguje sama sebi novce. Ko kadrira Drzavom i javnim preduzecima? Vlast. TO TREBA DA PLATI VLAST. Dakle, Porezna Uprava treba da Blokira racun VLADE KANTONA SARAJEVO.
Zeljeznice duguju bruku. BLOKIRAS Entitetske racune, namiris dugovanja pa nek onda kadriraju i zaposljavaju podobne - naplati GRAS dugovanja od Vlade Kantona. Pa kad ne budu imali za kifle onda ce sposobni to preuzeti.
Nikad iz komunizma. U doba SSSR-a jedan mali procenat oko 1.5% obradivog zemljista je ostavljen u privatnom vlasnistvu sa malim nametima kao test. Poslije dvije decenije taj mali procenat je proizvodio 20% ukupne proizvodnje zitarica u SSSR.
Ford je privatna kompanija pa kad ide u minus otpusti 5000 radnika. Kad se oporavi vrati pet i zaposli jos pet. Dakle kapital je Ford a ne radnici. Tu drzavna firma ide u minus a radnici hoce plate. Onda propadne i firma i radnici.
lupas nebuloze
Je li ovo onaj turizam sto Dino Konakovic razvija u BiH? Bravo Dinche..majsttoooreeeee
Ako je nastavljeno upravljanje, prije drustrvenom imovinom, a sada drzavnom nakon 92-e, onda je to neizvedivo iz razloga, jer je iskljucena glavna stvar, a to je sistem odgovornosti i struke, koji su u bivsoj drzavi, od strane vladajuce KP, bili osnov broj 1i bili praceni i javno i tajno i na vrijeme intervenisali, bez oprastanja nikome. A na ovakav nacin, kada nisu mogle velike firme, kao Hidrogradnja i sl, a posla i ovdje i po svijetu koliko hoces, onda sta ce jedan hotel ili ZOI
FINO TO SDA RASTJERA... KAO I SVE!
Ma dati nekom ozbiljnom hotelijeru da kupi hotel i to je to.. kakav zoi, kakvi bakraci..
Koji smotani ljudi vode hotele. Nisu ustanju da iskoriste zimske carolije i da privuku i ugoste strance. Ovdje izgleda samo na Ilidzi rade hoteli.
SDA, SBB, BPS su na vlasti u kantonu. Ovo je pokusaj da se hotel proda i da neko mazne pare. Podrska rednicima a sindikat je nazalost davno izgubio identitet. Dino i "njegova vlada" je najgora vlada od rata. A sta tek radi njegov ministar obrazovanja oko upisa to je za Haga.
Ko glasa za SDA, dabogda da mu vako bude