Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš narod prije 25 god.nije se bojao stati goloruk pred agresorske tenkove, a danas se boji zavrnuti šiju SDA uhljupima. Da ste 92' štrajkovali glađu danas bi Radovan stolovao na Baščaršiji.
Koji narod sine, koji crni narod.Pa ovih na budžetu koje je SDA zaposlila je dva puta više (i dodaj njihove porodice i firme kojima se štele tenderi) pa ćeš vidjeti zašto na izborima jedni te isti 22 godine pobjeđuju.Dok god samo 52%-54% izlazi na izbore, a preostali po kafanama ponavljaju jedno te isto ("Za koga ću glasati-svi su isti") ovdje će "narod" biti u manjini.
Kad vidim ovo "strajk gladju", jos mu ne bi dao ni vode! 100 ljudi, naoruzaj se palicama, i pravo u instituciju gdje sjede oni koji su vam djeci hljeb uzeli..zasto da svoj ionako sjebani zivot sjebajes dodatno kad mozes izraziti pravo nezadovoljstvo tamo gdje treba.
drynski@ izgleda tebe najvise, djikane..non stop si ovdje, na BiH portalima lajes na Bosnjake.
U ovom štrajku je trenutno pola poltrona koji su se nadali da će ostati u Hidrogradnji, al' su ih veliki šefovi "izradili". Isti ovaj koji sada k'o predstavlja radnike, nije bio u prvom štrajku 2013/14 godine, već je "operisao" po Briješću.
Da je na čelu Kantona pripadnik romskog naroda do ovih društvenih i ekonomskih devijacija ne bi nikad ni došlo, jer su osvjedočeno romi najbolji domaćini, sa malo znaju i mogu puno. Zbog toga na izborima birajmo Rome.
Boli Fadila & Co neka stvar,taman da svi umru od gladi.Dok je MMF-a i Svjetske banke da dijeli plate za 240000 zaposlenih budžetara, niko se neće ni počešati taman da svi nezaposleni umru od gladi,kao i penzioneri, a i da se isele svi studenti, djeca i bolesnici iz BiH, jer su BH vlastima (osim budžetara koji ih svojim glasovima održavaju na vlasti 22 godine) svi čisti trošak.I tako će ostati do kjameta(osim ako ovih preko 40% što neće da glasaju ne odluče da izađu na izbore).
Crknite jadovi.. niste u stanju da zakucate na vrata saci krimosa i njih natjerate da gladuju.. zato crknite ko vas handri
Ovo me sve više podseća na događaje pred opšte proteste u Federaciji stim da bi ovaj put mogla cijela BiH u proteste tj. drugim rijetko reformu koja je odavno potrebna svim narodima u BiH.
Kakav narod, takva vlast.
Tako je bagro. Strajkuj izborna je godina. Sad ce vam SDA po 200 KM podijliti i ima da cutite naredne 4 godine. Samo vi i dalje udrite i birajte lopovcine. A lopovi ste i sami. Kakav narod takva vlast.
mozda u 23 vijeku bude bolje... do 22 vijeka sigurno nece skontati da zapravo vrijeme samo brzo prolazi i da se od 20 vijeka pa do evo 2 decenija 21 stoljeca nista nije promijenilo osim politicke garniture...
...i mozemo se pohvaliti da zivimo u BiH i da je trenutno 21 vijek..., a od cega zivimo - koga briga...
Pise bolesni i promrzli pa sada neka vide koliko ce im vremena trebati da dodu i porazgovaraju s ljudima
Sta strajkujes gladju picqa ti materina, idi pa se obracunaj sa lopovima iz SDA..
radnici hidrogradnje dođite u los pollos hermanos imate besplatnu hranu gustavo fring časti sve
Borite se za svoja prava nema drugog nacina u ovoj drzavi
to je to ljudi štrajkuju a oni raspravljaju ko je u kojoj stranci