Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peljto-SDA-Felić SDA-Korporacija SDP preko Trhulja Heco naceo Trhulj gleda da dokrajci SDP-Nikšić treba da aminuje. E sad je sve do radnika i sindikata nesmiju i netrebaju sad popustiti u poslijeratnom periodu PRVI generalni strajk sa cistim zahtjevima..Svaka cast radnicima i sindikatu samo do kraja ili da Vam se sve isplati i sacuvati Hidrogradnju ili smjena svih kriminalaca u firmi od Felića pa do Peljte.
Kao što neko reče nekad je to bila firma za ponos koja je širom Jugoslavije i svijeta radila i gradila. Nekad se radom u toj firmi moglo i dobro zaradit kao uostalom i u stotinama drugih firmi koje su kriminlnalci i hohštapleri najgore vrste doveli do nestanka. Ti tzv. biznismeni iz uprave su u stvari najobičniji kriminalci, najobičniji šljam. Te lopuže su u neka davna vremena bile na potpunoj margini društvenih događanja. Znam lično za čovjeka koji prije rata nije imao za cigare, žicao je cigaru kao zadnji jadnik na ulazu u tadašnje kino pod nazivom jna. Danas ima autoprevozničku firmu sa nekoliko desetaka kamiona. U dosluhu sa lokalnim političarima dobiva najunosnije poslove bez ikakvog natječaja. Kad mu neko stane na žulj pošalje svoje gorile koji rješavaju probleme tako što lome kosti ljudima. Policija se tom kriminalcu doslovno klanja na ulici. Da da, lik prolazi svojim merđom od milion ojra a policjot mu na pješačkom skida kapu i klanja se. Eto vam Bosne!
Tesko je popraviti nesto sto se unistavalo godinama, SDA je sve sto je mogao odveo u propast.
Još jedna žrtva SDA.
Trebali ste reagovati prije, kao da niste znali koliki su lopovi ovi iz SDA, koji su vas sistemski i planirano doveli na prosjacki stap, da morate da se ponizavate i na taj nacin trazite ono sto ste zaradili posteno.
Vladu FBIH cine ljudi koji zele da rade i koji to ne zele,sve dok imamo ovakav sastav,ne moze se rjesiti dosta tih stvari,Niksic predlozi,SDA i Lijanovici opstruiraju i tako u nedogled...