Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nekako pervezno odobravam ovu muku kroz koju prolaze ovi jadni ljudi, imali su zemlju u kojoj su bili bogovi .. htjeli su u opanke, u fesove, u čakšire i jeleke .. htjeli su gusle i sazove, mrzili su kompjutere, napredak, svemirske programe .. čak su pristali i da se ubijamo zbog prethistorijskih tekovina .. ali sve greške moraju biti kažnjene, pa tako i ova naša ..
@zbrojovka ja pitam starog....zasto si ti bio u ratu od prvog do posljednjeg dana,zasto...suti 2 minute, zapali cigaru, i rece ne znam.
@edisss .. shvatam ga, ne znam ni ja .. džaba sam prošo tu muku u životu od koje se ni danas nisam oporavio
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ljudi svugdje protestvuju....evo I u RS-u. Samo u Sarajevu ne. Ja Bgm nisam vjerovao ljudima koji govore da je u Sarajevu milina zivjeti i da nema razloga za proteste. Sad stvarno vjerujem da je tako. SDA se bira i Sarajevo je njihov bastion. Alija je i osnovao stranku u Sarajevu, tako da nama drugima nista dtugo ne preostaje nego da u se u manjim sredinama borimo proti sarajevske SDA tiranije.
vidi nema ko da stane na celo protesta, evo vidis SDP , Niksic sto se plasi zatvora i nece da se skloni sa cela partije iako slijedi potop na izborima 2018 , DF komsic stara cka nesto pametuje ali vazda u opozicionom hladu i bere 5000KM sigurice vec zadnje 23 godine, NS oni ne znaju jesu li posli ili dosli, nije se jos rodio pravi opozicionar,
halo čiken brejnu ima onaj Efendić iz SDA, načelnik opštine Novi Grad. Šta mu fali, nisam čuo da se raja žali na njega. Zašto generalizuješ stvari, nisu svi ko Amir Zukić, isto tako ne mogu svi biti ni ko taj Efendić. Zlo i dobro, kao i kod drugih...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
DODIK ZNA NEDAMO SRPSKU KO JEBE NAROD
PODRSKA, za ove jadne ljude sto su dosli dovdje dokle su dosli. Samo naprijed.
izgleda da će ih okupirati židovi, prije federacije
Hahaha što narod hebu....haha
sad kad Bakir izvali naku glupost i kaze da se treba prodati.i spasi Dodika po ko zna koji put
E jeste naporni obajvljujete ono što svi objavljuju ! HAjmo malo o ... DRVARU. Tamo gdje su nekad omladinske brigade obranile Tita od desanta sad nedaju katoličkoj crkvi da si napravi crkvu ako SNSD ne dovije minsitr ! A sve bilo dogovoreno !! Šejtan jači i od apostolskog nuncija kao svjedoka ! http://slobodanvaskovic.blogspot.ba/2017/05/drvarsnsd-ucjenjuje-katolicku-crkvu.html
Eeee, kada vi budete krenuli pred narodnu skupštinu RS-s nećim drugim, a ne autobusima, možete se nečemu boljem nadati... dotle NIŠTA!
Morate se odlučiti između rudnika i dodicka. Ako ne prodate rudnik, dodick pada pa vi vidite koga više volite? Nema više para, sve su na Kipru ili u Rusiji.
Slijedi vijest kako Mile donio gajbu pive i dogovorili se kao ono neki dan.
Ma neće niko dobiti otkaz bez razloga. Šta vam je?
Dodik: Kupljene duše !! PRODAJI, hahahahhahaha, PRODAJIIIIIIIII NA narednim izborima opet glasajte bar za umjerene koji se po svim svjetskim mjerilima tretiraju kao ULTRADESNI RADIKALNI pokreti sa očitim terorističkim vezama jer je Dodik na američkoj crnoj lsiti a Bakir je na korak do nje. U stavri DOdik mu je kopao jamu da Bakir bude, al je sam izgleda pao u nju. Ko kopa u Prijedoru ne znam a tužilaštvo bi trebalo istažiti bar kopače Tomašice !
ZALOSNO I SVE GORE I GORE !!!
Francuzi prije revolucije su se zakleli prvo sami sebi, napisali novi ustav pa krenuli a ovo nasumicno blokiranje i eventualno paljenje necega nece nista sistematski dobro i bolje donijeti
Politika kod nas dominira zdravim razumom pa tako i ekonomijom. Mi decenijama glasamo za "Srpstvo, Bosnjastvo, Hrvatstvo, patriotizam" i sl. nametnute imaginarne forme umjesto za svoj interes. Toliko smo magle stvorili da svoj interes, tj interes gradana ne vidimo jasno.
Francizi su se prije revolucije zakleli prvo sami sebi pa su krenuli u bolje sutra, ovo ovako nasumicno blokiranje i paljenje nece nista dobro ni novo donijeti