Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E taman da prijavim i ja slucaj.U Ministarstvu pravde BiH zaposlili na mjesto strucnog saradnika za nedjunarodnu pravnu pomoc u Odsjeku za gradjanska prava, decka koji je zavrsio kriminalistiku ili sigurnost.Kako neko ko nije pravnik moze biti strucni saradnik za medjunarodno pravo. Otac mu je predsjednik jednog stranackog odbora. Kako je mogao proci na konkursu Agencije za drzavnu sluzbu i kako zna raditi taj posao?
Zet Dragana Covica imenovan za direktora Agencije za zrakoplovstvo.Imenovalo ga Vijece ministara.Drugi zet Covica Dario Krezic (ili brat od zeta) mu je savjetnik u Predsjednistvu.
as iz Cajdasa@ Mislis,zahvaljujuci njoj lopovi su uspjeli opstati u BiH?! Sta bi to bh. Hrvati mogli imati od Herceg-Bosne? Od toga samo profitiraju ovi Hercegovci koji u BiH zive bolje nego iko (na racun drzave,naravno),a samo pricaju da su "ugrozeni".
as iz Cajdrasa@ Mislis zahvaljujuci njoj, lopovi su uspjeli opstati u BiH?! Sta bi ti bh. Hrvatii im
Đikansko-pravoslavna posla: http://www.avaz.ba/clanak/205740/sokantna-ispovijest-dakona-serafima-vladika-kacavenda-je-silovao-djecaka-koji-se-potom-raznio-bombom
Ma nek' se samo ne puca!
Akcija "Uhljebi najblize" u punom jeku
Ne krade samo B.I! Kradu i drugi! SDA likes this.
Bitno je bilo na vrijeme i po isteku ugovora POTJERAT ona 3 ( tri ) p r i p r a v n i k a ... ! ! !
Jeste li culi da je tajanstvena licnost Holivuda sto ima HIV niko drugi nego Charlie Sheen koji se zarazio prije 4 godine.
Sad mnoge svrbi međunožje, a pošto je bio dvocjevka, neki se i po zadnjem trapu češu ... Kad ne znaš mjeru, gdje, kad u kako primit, češite se jaranice i jarani . . .
Molim nekoga da mi objasni sta je to : casnik za vezu. A sto se tice "zbrinjavanja" "zbrinuli" su oni sve amidze, amidzince, dajdze, dajdzinice, tetke, teticne, mame, tate, bracu, sestre, komsije....Nikakvo cudo.
Ne znam sta ih sad lafo napadamo. pa mi smo ih birali,ovce,zato niko nema pravo glasa. a pogotovo ovi koji kazu da nisu uopce glasali! trazili smo-dobili smo! ha ja
Ja sam trazio, ali nista....hmm
Pa kritika nam se svodi na komentarisanje po portalima! Evo sve kontam glavonje ce procitat pa ce im doci iz dupeta u glavu
bakire nek si ti sejdica zatvorio...fukljo jedan .&^%$@8*&
Cestitke svima, samo udrite i samo zaposljavajte i familiju i macke i cuke i sve. Dokle god vam ovaj narod vjeruje daje glasove da ga vodite.
mrs
na klixu ne znaju koji je sadasnji sastav predsjednistva i ubacuju staru sliku :) uaaaaa