Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sad bi narod trebalo nasekirati što se cijela zemlja digla zbog opoziva polupismenog chetnika i dokazanog covjekolikog krkana Pechanca. Yeb... me se za njega. Da je zemlja kako valja poslala bi dva agenta tamo da mu pokažu kako se ophodi sa ljudima koji brukaju zemlju.
Zalosno da je gospodin Radmanovic zaboravio kako mu se partija zove kao sto je i zaboravio politicku ideologiju koju je imao prije 20 godina, a to jest, socialna demokratija i ideologija, nazalost i neka mu je na dusu spustio se na nivo svog nacionalistickog i fasistickog predsjednika i zaboravio iz Koje porodice dolazi...
Radmanoviću, mlijeko se prosulo!
Radmanoviću ,pročitajte : dužnosti i protokol predstvnika Ambasada BiH,!!!?
od ove godine sve ambasade gdje su srbi ambasadori slave svetog stefana.....
takvi smo,kakvi smo....volimo da slavimo,da se druzimo,da popijemo i pojedemo...nezalimo da pocastimo i prijatelje i neprijatelje...to nas je mnogo puta skupo kostalo....ali ipak smo mi srbi jedinstveni i ponosni smo zbog toga.....ko nas mrzi moze samo da nam popusi :)
Citat g-dina Andrasa Riedlmayer-a o zločinima u Bosni: "What happened in Bosnia is also described as sociocide, the murdering of a progressive, complex, and enlightened society in order that a regressive, simple, and bigoted society could replace it"
"Takav stav upućuje se Narodnoj skupštini RS, koja potom ima rok od 10 dana da se očituje. Ako dvotrećinska većina stane iza takvog stava, odluka se potpuno stavlja van snage. " hahah dzaba Predsjednistvo ne mogu mu nista
Zar još niste naučili da nemožete srbima ništa!
Mlijeko im se prosulo!
Član Predsjedništva BiH Nebojša Radmanović je preglasan sa dva bošnjačka glasa, međutim na sljedećim izborima će se to promijeniti.
Kad ce clan predsjednistva BiH aktivirati vitalni nacionalni interes zato sto nas zaobilaze euri i dolari?
U prevodu : Op prc givenzi zaj ;)
Radmanovic kaze pokrenut cemo proizvodnju necega gdje cemo zaposliti 500 ljudi.Kako bi to bilo lijepo procitati
Lijepo pročitati! Samo pročitati, a dalje - kako ostvariti. Jedino ako se SNSD-ovci odreknu svega što su pokrali i to vrate narodu u RS-u i BiH.
Ma puši *** radmanoviću i ti i dodik, to su vam zadnji trzaji dodo pogoto kompas izgubio sa svojim izjavama silnim.
..nema cim se zubi sakriju iza zatvorenih usta i kandze uvuku...odmah politicari nastave po starom... igraj kolo dok muzika svira
Doslo vrijeme kad pametan zasuti a budala govori...