Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O cemu srbo nego o kosovu ,prosloj istoriji, mirnoj srbiji prvednoj tuzbi BiH prema srbiji blablabla uvijek isto sranje a drugo pakovanje !!!!!!!!
K O S O V O R E P U B L J I K na na na na na na
ASIME SAMO BRISI KOMENTARE I PUSTAJ SVOJE I SAM SEBI PISI U 10 RAZLICITI IMENA UBICO SRPSKI SA PEROM PISI MALO O STRADANJIMA SRBA PODRINJA GEBELS BALISKI Srpski front
Fakat dobar tekst. Nisam se nado od njega.
ko ce ovo procitat...???
ali ipak od nas srba nema gljuplje gamadi
joj pipo glup si ko bosnjak
Zmija krije noge... BOSNA4EVER!
Cudi me samo, da u citavom tekstu ama bas nijednom nije spomenu Republiku Srpsku niti Federaciju? Jel to samo bivanje u evropi utice pozitivno na njega? A tekst je sasvim ok :)
Ovo njesra je predugo, ne mogu to čitati!