Komentari (325)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U suštini nemogući zahtjevi koji se neće prihvatiti i on će nastaviti dalje kako je i krenuo..
samo izbaciti ruse iz UN i SWIFT i gotovi su
Pa što ne bi prihvatili. Svakako se ne brane. Satro ih sa 3 helikoptera za 3 sata. A ovaj ide dalje. Ukrajina mu je samo zagrijavanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Standardno pokazivanje zuba, Putin im pokazao da su sposobni da za 12 sati im napadnu svaki grad u drzavi sa 50 razilicitih frontova i zauzmu svaku bitnu infrastrukturu u državi te im pokazao da US i Nato neće ništa uraditi povodom toga. Ukrajinci ako su pametni prihvatit će uslove ako budi tjerali inat realno je da ne mogu rusima pera odbit i da će ih pregazit jer zapad neće prstom mrdnuti. Tužno, ali realno jbg. Podrška narodu Ukrajine.
Sumnjan da ce Putin uspjeti, veliki je otpor gradjanski Rusije. I njma je dosadilo taj seljacina, I mora otici zajedno sa ostalim balkanskim seljacinama, Milanovic, Vucic, Covic, Dodik
Moze rusija ratova koliko god hoce sada Ako niste upuceni Njima je zatovreni 4 centrlane banke Zabrana koristenja dolara eura yoni I jos nekih A i kina vise na stranu ruje na pocetku je odibla tako da samo ide nize nize rusija. Rusija se umislila da je najaca a ne moze protiv kine niko iskreno
U poslednje dve nedelje su bukvalno predsednici Argentine i Brazila došli da se poklone Putinu i iskažu savezništvo. Ovo je najbezbolniji način po Ukrajince da budu neutralni, a da Amerikanci prihvate da sada više niste glavni kauboji u svetu. Brazil i Argentina postaju sile koje su naklonjene Rusiji. Iran taj isti je uz Rusiju i još puno zemalja.
p. ti materina zlocinacko uzurpatoska, neces ti uvjetovat nikome nista. presao si granicu, punoglavce, a ta granica znaci i da nisi u poziciji da itko s tobom vise pregovara o uvjetima koji bi tebi bili po volji a kamoli da pristaje na tvoje ultimatume, da imas mozga k'o sto nemaš, shvatio bi to i prije invazije (znam da je glupo obracati se ovako doticnom diktatoru, jer ne cita klix, ali svejedno).
Ostade srbija sama s ove strane linije 😃
Naljutio se premijer Britanije pravo. Veli za Putina Sada ga vidimo kakav jeste - krvavog agresora, koji vjeruje u imperijalno osvajanje", rekao je Johnson.
Samo da budem tristoti komentar
Amerika glumi mirotvorce a huška na rat za svoje interese, a 2003 kada, su invaziju na Irak amerikanci napravili onda su ko fol ganjali Sadama Huseina, pa Gadafija i tako redom ubijali i pravili ratove gdje im odgovara, i ovo je njihovo maslo, samo što svijet navija za amere i EU jer imaju iste interese, a običan čovjek plitko posmatra.
E bas ti je prihvatljiv zahtjev u pm. Jos samo da si trazio da sami sebe ubiju. Idi bre budalo jedna...
Zaista je Putin miroljubiv covjek samo su ga Ameri zlobni natjerali na ovo.
Rusi napali prvi,krenuli na invaziju Ukrajine bez razloga. A zasto bez razloga,zato sto narod Ukrajine ima pravo da odlucuje gdje ce,sta ce pa to je internacijonalo pravo svake zemlje. I mi imamo separatiste,treba pravit plan da se rak izvadi. Drzava Bosna i Hercegovina. Dovoljna za SVE nas !
Ne, nemaju pravo. Ne zato sto to rusiju ugrozava vec sto niko nema prava saradjivali sa amerikom jer je ona djavo. Drugo, bosna nema separatiste vec okupatore a to su turci.
Mozda je komplet svijet protiv ali Putin i dalje ima podrsku iz Laktaša, Lištice, Niša, Subotice, Ljubinja i Sokoca…trenuto skupljaju 70€ da naslikaju mural
Za Suboticu si se zajebao. ali trebao si dodati Surdulicu...
Kina, indija, brazil, srbija, venecuela i da ne nabrajam deaetine drzava koje su 4/5 sveta po stanovništvu
u prevodu putko trazi da kad god mu se digne da se ukrajina naguzi,e pa tesko hebo te otac fasisticki
E moj impotentni kepecu vrlo brzo ces zazaliti dan sto si se rodio i to ce ti dokazati ruski narod koji ce te pomesti i nece ti dopustiti da im spodoba ko ti ubija djecu fasisto
Za svako poginulo Ukrajinsko dijete treba ti po jednu amputaciju uraditi, bolesno rusko kopile!
@farisovski Kamo zamišljaš da će osvojiti bilo koji grad? Pa ne ratuju mačevima!