Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putin - ponovo premijer
Rusija tek ulazi u privredni zamah poslovima u Siriji Iraku i Africi tako da joj ne treba jedan Jeljcin ili neka druga luda oni su postali konačno svjesni svoje snage.
Sudeći po tome da sprema veće ovlasti prebaciti na premijera, očito je da mu nije cipj postati doživotni predsjednik, ali svakako da doživotni gazda Rusije.
Ljudi nisu znali za Medvedeva ni kada je bio predsjednik a kamo li sada ...
Prije desetak godina Putin putuje ko fol Ladom kroz drzavu radi reklame,snimili ga studenti gdje u koloni idu dva kamiona sa Ladama i desetak terenaca,prije bilo kakvog ulaska u naseljeno mjesto on je sjeo u to vozilo i za reklamu ga vozio kroz ta sela i gradice,onda,on roni i izranja stare cupove na dubini od dva metra a ta plaza dnevno ima na desetine hiljada kupaca i niko to nije vidio
@bosnavazda Dovoljno za seljake
Eto radi mene mjenjas Ustav Rusije ..odvadi malo Putine,ko te ne zna..😅
2 puta budeš predsjednik pa 2 puta premijer, pa opet 2 puta predsjednik i tako unedogled. Takozvana pravoslavna rokada koju sad fura i Vučić i drugi pravoslavni vladari "demokrate"
Samo kad u islamu vlada demokratija
što kazu ruske murave na glede unatoč ... ?
20 godina na vlasti i nije diktator? Sada je izimislio funkciju koja ce nagledati rad buducih predsjednika koja ce njemu pripasti dozivotno :) Znaci postavljat ce one koji ce izvrsavati njegove naredbe inace ce ga ukloniti.
Preporučujem vam svima igrajte Age of Empires i Cossacks i Sudden Strike i Stronghold strategije. One vas inspirišu da osvajate teritoriju. Ali i Battlefield, Call of Duty... Možda je i Putin inspirisan istim???
Neće biti beskonačni nego do svoje smrti
Ruska tiranija. U Rusiji imate samo bogate i siromašne. Srednja klasa ne postoji.
Zna on ako izgubi vlast izgubi i glavu, a demokratija im kao u srbiji i u sumskoj kod duduka...