Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sanirajte prvo grad, dio kod bosmala , vozi se ko kad formule gume zagrijavaju cik cak trenutak nepaznje i sudar, zakrpite onu rupu kod papagajke ima.mjesec dana rupa duboka 20 cenata, stavite semafor za pjesake kod trolejbuske stanice na skenderiji jer ce neko poginut nedo bog .,.,
Savršen izgovor da se ništa ne radi.
Pa ovo ima samo kod nas. Cuj cetiri entitetske granice na jednom putu!!!!. Ovo je ono da prostite j... lud zbunjenog.
Koje sve izgovore nece smisliti..
Zbog vasih dijeljenja zaostajemo kao u srednjem vijeku. Feudalno doba!!!!
Mamicu vam!!!!
Sa kakvim mi primitivcima i divljacima,Srbima dijelimo zivotni prostor.Odes u bolnicu u Kasindol i vidis tu zaostalost.Od prljavstine da povratis,od njihovog poganluka.
nije u najboljem ili očajnom?
evo ljudi pjevaju bakiru, dodiku i covki https://www.youtube.com/watch?v=S2n-wIL8Eu8
Zanimljivo je to. Imaš radnu snagu i resurse da nešto uradiš. Ali u glavi izmisliš problem koji te u tome spriječi.
Predlažem da se uporedo s ovim napravi još jedan pa neka onda jedan bude Federacijski, drugi RS-ovski, šumskorepublički ili kako ga već nazovete ... ! ! !
jel citati vi sta on govori, kaze covjek tesko je odrzavati zbog entitetske granice a mi svakako nismo ni planirali sredstva za to u ovoj godini.
to vam je samo loš izgovor, eto ko biva srbi nam krivi neće i granice, a sta nam smeta da se popravi ulica kuda trola ide od pekare as do mojmila, ili ulica u halilovicima itd.
heheheheh znaci jos od TITE niste uozili ni marke u taj put.Lazovcine,20 godina je tako i popravljalo se sad vam je sve izgovor,neradnici,lopovi hostapleri.NEdo bog da se zarati sve cemo vas podaviti ko zecice.bez obzira na nacionalnost.
Nadze se opravdanje za nerad u sekundi ko to nije moje a to nije tvoje.Koliko znam ima drzavni ministar za komunikacije i uspod njega su pederalni i genocidni pa neka naredi i neka svak svoj posao uradi.U stvari sve se moze kad se hoce.
Pa digli ste kredit od MMF-a, 1.080.000.000, ( milijardu i osamdeset miliona), rečeno je da će se putevi renovirati?? zasto se nista ne radi sa tim parama??? A da ,... krpljenje budzetskih rupa.
Put jeste očajan, vlastelu ne brine odgovornost, plaćeni mediji se potrude da ubijede polusvjestan narod da su razlozi i krivci "negdje daleko". Novca nema, a užasna i razgranata korupcija desetostruko poskupljuje investicije, izgradnju, popravke. Održavanje puteva plaćamo pri registraciji, kroz cijenu goriva, skupljaju se basnoslovna sredstva... a zamažu popravkom 80 metara.
Zaglavljeni smo u vrzino kolo korupcije i nesposobnih stranačkih priljepaka. Samo pogledati tu "čuvenu transverzalu" od Nedžarića do Aerodroma. Na 900 metara, 6 semafora, izuvijana, a nakon 3 mjeseca "denivelacija terena", kao na ovoj slici sa Trebevića. Na "Dodikovoj inat cesti" prama Jahorini, svake godine prepravke i popravke, a stijenčuge na putu poslije svake kiše!
Ma hajte molim vas.