Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadajmo se da ce ovi razgovori uroditi plodom i da nece biti opstrukcija od strane onih koji su nas 20. god varali i petljali.
Ma ti sa opstrukcijama nikada neće prestati i to je neminovno
Druze Kukanjac , to sam ja SLUCAJNI PROLAZNIK Zlaja
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ministzarstvo vanjskih poslova je bas aktivno u ovim pregovorima sa EU.Za razliku od predhodnih god osjeti se zelja za napredkom. Svaka cast !!
Sve je bolje nego u prethodim vlastima, samo sto ne mozes od ovih privatnih medija nosa pomoliti, a da ti ne zakace neku laz. MVP se svaki dan oglasi kada nesto uradi i o tome informise gradjane, ne moze transparentnije nikako od ovoga.
Mi bez dobrih odnosa sa Hrvatskom ne moze, niti moze Hrvatska bez dobrih odnosa sa BiH. Susjedi smo, i red je da se medjusobno postujemo i uvazamo, zato pozdravljam svaki onaj sastanak naših i hrvatskih političara!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
odnosi sa prvim susjedima su najvazniji i trebamo teziti ka tome da bez obzira na proslost zajedno sa Hrvatskom gradimo dobre odnose
Sa prvim susjedima moramo graditi dobre odnose i od njih uciti kako se rjesavaju neki problemi... Pomoc mozemo ocekivati samo ako se i sami potrudimo da nam bude bolje... Zato su ovakvi sastanci veoma bitni za nas...
Zlocko juce primijo Kurca a danas Pusicku aferim ministre hahahahaha
Jel primila kurca!!!!haha
Dobro nas ovaj Lagumdzija kao ministar vanjskih poslova predstavlja van granica BiH.
Onaj Izetbegovic ce garant s njoj pricati o podjeli FBiH i o novim ZARA-ma.
Mediokriteti nikako da shvate,da LAgumdzija jeste bio "slucajni prolaznik " u podjeli drzave na etnicke torove(vezanju zastava SDA,SDSa i HDZa) i zbacivanja Komunista sa vlasti,uvlacenja naroda u rat,i nakon toga pljackanju tog istog naroda 2 decenije. Covjek treba da se ponosi sa tim. Vesna Pusic je dokazani prijatelj Bih,i jako je vazno imati dobre odnose sa susjednim drzavama.sto LAgumdzija redovno i radi.NAravno da onima koji su se napljackali i kojima odgovara stvaranje islamske kriminalne drzave u podijeljenoj Bih sve to ne odgovara.
Svaka na mjestu! Samo jos da narod podje shvatati ko im radi o glavama vec godinama, a ko im zeli pomoci. Kako su rasturali 92, tako rasturaju i sada, samo sto je ovo sada po meni gore 100 puta jer u ratu si bar znao da ti je puska na glavi, ovako nam dusu vade mrvu po mrvu.
Jel ponijela karte hrvatrskog entiteta??
Ma da vise hoce nesto dogovoriti ili je djeli ili pravi normalnu drzavu.Citav mi zivot prodje ili u ratu ili u nekim djeljenjima...
Evo ako je do mene,tri drzave pa se jebite svi fino i Srbi i Hrvati i Bosnjaci
ovo je sramota hrvatske politike ko god glaso za nju i ovog konja neka ide u beograd
Evo ih. Podijeliše je.
Sta podjelise,ono sto su SDA,Hdz i SDS podijelili prije 20 godina?Sizif se okrece u grobu zbog tviog stepena svijesti.
Pusicka nije trebala donositi zastavu EU.... ista nasa :)
aahhahaahhahahhahaha sta je ovo ljudi moji??? Prvo ,,Kurc" a sada ,,Pusicka" i svi u BiH...Zemlja pornica!!!
Amerika i unija kroje novu kartu. Gotovo.
Druze Kukanjac , to sam ja SLUCAJNI PROLAZNIK Zlaja
A ti si bio vinovnik tih "događaja"??? Ne branim Zalyu ali ne blebetaj bezveze. Zna se ko je namjerno sletio na aerodrom da ga uhapse i tako spase Kukanjca....
mir Suljagic: Mi u „Prvom martu“ smo u stalnom kontaktu sa našim sugrađanima i osiguraćemo pomoć i zastupanje, ali i pobrinuti se da ovi bespredmetni navodi budu odbačeni, kao što smo to radili i do sada. Cijenimo međutim da je odbijanje SDP-a BiH da nastavi pregovore o zajedničkoj listi za RS u ovom trenutku još jedan signal režimu Milorada Dodika da nastavi sa progonom, ali i pokazatelj da se pored novca (čitaj: Elektroprenos) SDP i SNSD i dalje slažu i oko vrijednosti. Drugim riječima, rukovodstvo SDP-a se još uvijek više boji Dodika, nego vlastitih birača.