Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeznuto je kad su fotelje u opasnosti. Je bo zemlju, fotelje su bitne.
Mala bara puno krokodila
NiP je genetski predodredjen za podvale. Struktura bazirana na SDA genu. A nek ga duvaju ovi iz NS, poletili u koaliciju ... ma jok nije zbog fotelja, oni bi da donesu progres i mijenjaju stvari.
NiP=SDA
Samo zabraniti strankice da se registruju ako nemaju 200.000 potpisa, a izborni prag povecati na 20% i zavrseno za sva vremena. Manja drzavica sa manje stanovnika, a sa vise stranaka nego sve drzave svijeta zajedno
Foteljaši (trojkaši) di pare iz Dubajia, hoće se vratiti pare podijeljene stranačkim udruženjima a televizori jesu li još u garancij.
Da se sto prije raspadnu.Nikad gore ni u gradu ni drzavi
To nije nikakva trojka, to je "foteljojka"..
Propali abd
Zna se koje su teme bitne nasoj stranci, ovo drugo sve, kao i ostatak drzave-vrlo vazno.
NiP je nastao od SDA i to ljudi koji su u SDA htjeli funkciju pa je i ocekivati nastavak trvljenja izmedju njih
Znat cemo ubrzo jesu li vaznije fotelje ili narod.Nisam ni mislio da razmimoilazenja nece biti.U svakoj kuci ih ima.Ali se treba izdici iznad svoga ega i za dobrobit onoga u sta smo se kleli naci izlaz.To je osobina velikih i moralnih ljudi..
nit su veliki nit su moralni
Kod Trojke sve više struja, a u EP BIH sve manje struje.
raspali se ko kreč svi krimos politicari
Auuu bore se oko komadica vlasti...
Hajvani hocetel se ikad slozit oko neceg!!
Njih zanimaju samo fotelje,a ne interes građana.i da njih na okupu drži mrnja prema SDA posebno izetbegovićima.