Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zatvaranje vode ne zbog toga sto je nema, vec kada zatvore vodu i puste je, zrak na satu okrece kazaljku i tu na velikom broju gradjana oni vide zaradu, naplacuju zrak doslovno, takodjer zbog tog zraka na kojem oni zaradjuju dolazi do pucanja cijevi i ko opet to placa ? Naravno, gradjani koji placaju i zrak. Stidite se snobovi :)
@bleso kompresovani zrak stvara mnogo veći pritisak nego voda, zato i pucaju cijevi... mislim pukla bi i najnovija a ne ove stare 100 godina
@Živčo Kompresovani zrak ne "stvara" pritisak. Pritisak je sila po povrsini. Povrsina je ista jer je cijev ista. Sila je ista se zrak kompresuje dolaskom vode koja vrsi pritisak na cijev tacno onom silom kojom voda vrsi pritisak kad je u cijevi "onako". Jedina razlika je u tome sto se zrak moze vise kompresovati jer je gas - i time povecati MASA zraka, sto uveca silu preko one masa x ubrzanje = sila. No razlika je minimalna zbog jako male pocetne mase zraka.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma sta ce nam voda ,dajte nam u svakoj ulici po jednu dzamiju , to je ipak ono sto nam je najpotrebnije .
i abdestit ćemo pijeskom, nek dovuku sa kamenoloma pijeska ispred džamije da moremo abdestiti
Konakoviću skidaj rukovodstvo VIK-a, znači odmah sad!
crpe vodu sa Bahama 😂
JUPI VODAAA U SARAJEVU JUPIIIIIIII
Stanje u Džalalabadu redovno 🤣🤣🤣
13 miliona za riaseta IZ
Sve se nema...!
Samo znaju zavrnuti,to je najvaznije
zar nije redukcija,,,jesi vidio gdje su oni krili vodu,,,
Vode na pretek, a nama redukcije uvode...
da nije Florida ispod nas, propuh odnekud kroz zemlju
Irma jesi to ti ?
Da se u bilo kojem glavnom gradu svijeta desava ovo sto se desava u Sarajevu sa vodom, odmah bi odgovorni direktor i ministar dobili otkaze i imali bi krivicne prijave zbog nesavjesnog obavljanja posla. Ta ne radi Vodovod na napajanju kukuruznih polja, vec na vodosnabdijevanju GRADJANA!!!
Irma jesi to ti ?
treba jebati aidu sadagic isprskati je po sisama
Sad ce tek da dodzu racuni za vodu narednog mjeseca.Sve ovo sto je oteklo u kanalizaciju i Miljacku bit ce naplaceno na razno razne nacine