Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nermine boli te patka, imaš kosilicu, pa ako i ne prođeš na izborima za tebe nema zime, uvijek sebi možeš zaraditi koseći !!
sdp se mora osloboditi šanerskog lagumdžijevsko/baketovskog mentaliteta. bez obzira na sav nikšićev trud ipak je svima jasno da mu fali samo kakav debel zlatni lanac oko vrata i slična ćuka na ruci pa da bude kompletan. nema niko protiv tezgaroša ništa da se razumijemo, ali sdp se mora vratiti sebi
E ovo ja nazivam pametnim i primjerenim komentarom. 👍
Nikšić je od SDP-a napravio tajkunsku partiju. Ono što je Zlatko započeo, to će Nermin završiti - eutanaziju socijaldemokratije. Ako ima revolucionarnih snaga unutar partije da maknu ovog vola - SDP opstaće, ako nema, SDP baj baj.
Ako cete sahraniti stranku i opoziciju samo radi plata zaposlenih u SDP-u, onda je sahranite. Za cetiri godine ce vam trebati samo jedna kancelarija. Od ovih jadnih kandidata, jedino za Niksica znamo da nece sa SDA. Ostali su peta kolona.
SDP je propustio šansu za istinske promjene nakon izbora '14e. Da su tada radikalno promijenili način vođenja partije, postavili nove ljude koji nemaju oraha u džepovima, danas bi bili kao beton. Umjesto toga, oni postavili Nikšića, zbog kojeg su i zglajzali na izborima, što je ravno pucnju u vlastitu nogu. Sad je teško to popraviti. 😏
SDP ovim aktivnostima oko izbora predsjednika i istupima SDP-ovih ''junoša'' kako bi to rekao naš Nijaz Duraković prokazuje definitivno ,još više, svoju lošu strategiju i viziju ''ljevičarske stranke'' reče Hamo koji iako istinski ljevičar nikada ne bi''igrao'' u ovome sramotnom timu.
Niksic, Lagumdzijin potprdak!
Ocistimo grad i okolinu ljudi,grehota je kako je prljavo,Sarajvo ovo nezasluzuje
SDP je posrednik u zaposljavanju ljudi,isti su uhljebi,kao i SDA,truhla rasipnicka organizacija koja ne sluzi vise nicemu.Ne znam koja je bit postojanja ovakve stranke,osim sto se povremeno oglase nekim saopstenjem i to je sve.
JA STA BI OD OVI KOMUNISTA BOG TE MAZNO. NIKSIC. KLOSARCINA NEVIDZENA A I OVAJ MUDARIC HAA E ZASTA OVAJ NAROD GLADA
Lik govori istinu i to je tako ... najgori su oni koji se svim silama trude da odrze svoju poziciju ... a pudaric nije za predsjednika kao ni niksic, i vecina njih ... da je sam pamatan KOMPENZ.presidente bi kandidirao i Denisa i jos neke utjecajne ljude ...
Denis se dogovorio s Niksicem da mu izmisle mjesto zamjenika predskednika SDPa. Zato nema Denisa
volio bi da je ljevica ili ti gradjanska opcija jaka ali taj film necemo jos dugo gledati ...
Tražit će te vi sami Zlaju. Živi bili pa vidjeli.
niksa je zlajinklovn...
i onda skontas da ovi najvise kritikuju SDA... Da su imalo pametni sutra bi se svi uclanili u SDA