Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da tjeram inat necu ,glasacu ja za koga ja hocu i za koga ja mislim da je najbolja opcija za BiH.A HDZ sto trazi je nemoguce nije demokratski ,nemoze ona naredit za koga da glasamo.
@BobaKotromanicBG halo Beogradjanin cujem da nemozete prnut sandzaklijama
@BobaKotromanicBG Vodi ga kuci ako ti je taman
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hrvati su bili i oduvijek će biti dio bosne i hercegovine bih je njihova država isto kao i svih ostalih ali hdz politika koja bosanske hrvate udaljava od bih nije dobra
@nenoniho Ajde, ne ponavljaj jedno te isto sto puta, dosadan si...
Zar je ovaj lik na slobodi... pored Damketa, Jerke, Živka i ostalih istaknutih članova SDP-a koje je on kao podpredsjednik stranke "pratio" i usmjeravao u "radu"...
1. Hrvati pedokatolici imaju trečćinu vlasti u BiH, a polovinu u FBiH; 2. Hrvati pedokatolici na teritoriji BiH na kojoj su većina su stvorili najpedokatolitičkiju i najaparthejdniju teritoriju na svijetu; 3. Da je hrvata pedokatolika 50%, a Bošnjaka 10% Bošnjaci ne bi smjeli ni pisnut i bila bi im srušena sve i jedna džamija; 4. SMRT zločinačkoj izdrkotini hzhbUzp i svim hrvatima, hrvaticama i HRVATSKOJ DJECI koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Zasto zeljko smeta hrvatima? Zato sto nije ustasa!!! mora doci neko iz hdz-a!!
Drage komšije BH Hrvati, evo vam, što se mene tiće, da vaš glas vrijedi 3 glasa i birajte HDZ, ali vjerujte da vam je HDZ BiH nanio više zla nego bilo ko drugi, isto ka oiostali kvazipredstavnici druga dva naroda. To što HDZ traži srušeno je 90ih a to je jednoumlje. HDZ BiH i HDZ u HR je Htvatima nano veće zlo negi oko drugi. Politikom opstrukcija HDZ je iz BiH protjerao i iselio Hrvata više nego što je to učinio rat 91-95.
On ni sam nezna koga predstavlja. Nažalost ovakvih likova u stilu SEJDE BAJRAMOVIĆA, puno Sarajevo gdje se dobro nagrađuje ovakva retorika i šuplja, a u praksi živimo u Dejtonskoj BiH, koja je naša realnost, dakle zašto više da lažemo sami sebe i namećemo drugima svoje mišljenje u državi gdje je sve nazor i gdje se i klošar i predsjednik ujutro svakog dana bude sa istim motom i vodiljom da toga dana moraju nešto prisvojiti i uzeti za sebe.
u pravu je covjek.. klasichna zamjena teza. lichno meni se taj komsich mozda i ne svidja kao clan predsjednishtva.. ali ono sto je bitnije od toga ko je, ili ko su ako bash hochete, clanovi predsjednishtva, jest pravo svakoga da se kandiduje u okviru zakonskih propisa i onoga kako to zakon propisuje, a sto je u ovom sluchaju jedan srbin, jedan hrvat i jedan boshnjak. to je ono sto treba branit.. jer to je zadnja linija odbrane . valja zakon.. nego mi ne valjamo.
A sta je sa demokratijom? Volja naroda? Smeta im zeljko hrvat sa 300.000 glasova a ne smata im predjednik fbih kojeg oni postave a osvojio 256 glasova
Također jedan od pokazatelja licemjerne politike HDZ-a je i izbor Emila Vlajkija za podpredsjednika RS-a izabran glasovima dijaspore. Može Vlajki ćosavi, a smeta im Komšić.
poskok, kamenjar...na aparatima.:D
Nema tu puno price glasovi se prebroje i dobijes pobjednika
ZA KOMŠIĆA
Neka najbolji pobijedi
Evo ja kao Sarajlija, Bošnjak i musliman mislim da biranje predstavnika vlasti drugom narodu, nametanje volje malobrojnijem zato što si mnogobrojniji ne vodi ničemu dobrom. Mnogi su zaboravili kako je Bošnjacima bilo kada su im prestavnike birali iz Beograda, kada su im osporavali nacionalnost, jezik i identitet. To što ja te pacove iz Hercegovine mrzim ne mijenja činjenicu da nametanje volje nikada nije dobro rješenje :)
Greska u koracima. Upravo su vam ti iz Beograda dali sansu za nacionalni identitet. To sto je vas identitet stvoren na osnovu religije to je vas problem. Te 71 smo vam dali sansu da se ostvarite na tom polju, ali to niste iskoristili. Je li mislite da samo promena u nazivu dovoljna za stvaraje ientiteta? Totalno ste se pogubili i zahvaljujuci demokratiji uzivate privilegiju posebnog naroda. Mogao bi uci dublje obrazlozeje vaeg problema, ali ne vidim svrhu.
U Ustavu piše da se ne bira predstavnik, nego pripadnik. A u istom Ustavu svakom nešto smeta, tako da se ne može rješavati samo pitanje koje jednom ne odgovara.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iskreno mislim da bi bilo dobro da komsic uđe u predsjedništvo, ne zato sto ce mi biti bolje nego ce se onda vjerovatno i stvoriti klima za promjenu ustava fbih jer je trenutno ovo stanje neodrzivo...mislim i da stranci nisu za to da bošnjaci biraju hrvatskog clana ali jednostavno u to vrijeme niko nije vjerovao da je to moguce
Ispod kojeg kamena izvukoste Pudarića?