Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramotno i tuzno... pa ima li kakvih poznanika, rodbine da namlate ovu psihopatu
Brat retardiran hahaahhahaahaha
Nema niko druže. Od nas Bosnjaka nema ništa. Sramota teska. Trebalo bi javno pozvati 100.000 Bosnjaka da odu u Foču.
Ubijo komsiju 2008 i na slobodi sta je ovo ?nekakva sala da je covjek na slobodi.Ubice hodaju i ubijaju dalje dok narod treba da u strahu zivi za svoju djecu i starije osobe.Nepravda na svim segmentima
Ne pada mi na pamet da ga branim, ali ako je uhapšen 2008., suđen i osuđen recimo 2010. na npr. 15 godina zatvora, može izaći na slobodu kad odsluži 2/3 kazne, što je 2020.-a. Pretpostavljam 2 stvari ovdje, da je sličan zakon u BiH i RH, te da je moguće koristiti ovo skraćenje u teškim slučajevima poput ubojstva. Ne mogu naći na koliko je osuđen i kada je pušten, ali ovaj je rođeni krimos.
Ko misli traziti pravdu u BiH bolje nek spakuje kofere i ide vani , a ne da pametuje . Kad je bilo bolje, procitaj Tvrdjavu i sve ce ti biti jasno, mi ne micemo sa mjesta idemo u rikverc .
Od zlog oca, i zle matere..
koliko je to on dobio za prvo ubisto 2 godine? ja pravosudja i govana
Mene bi bilo sramota živjeti s činjenicom da sam prebio bespomocnu nanu i dedu od 70+ godina. Šta nije u redu sa Srbima? Valjda njihova crkva ih tako uči. Kakav je to mozak?
Neka su ga pustili, u zatvoru bi bio siguran od onih koji ce ga kazniti na slobodi.
Gdje su sad bradonje sto maltretiraju zene po gradu, neka idu ovog malo maltretirati 😜
Jel mu neko moze polomit kosti i zavrsna prica . Debil
Kod nas ubice hodaju slobodno, svasta...
Da smo pametni ko Izraelci imali bi bi tajnu jedinicu Bosnjaka koja bi Fatala ratne zlocince i rjesavali se ovakvog sljama kao sto je ovaj Bojan koji napda Bosnjake !
Pustili ga da može pobjeći u Srbiju što će i uraditi sigurno , pa će ga lafo oni tražiti i nikom ništa. Ovo gofno samo da kakva grupa presretne i kazni , nema druge pravde.
Uskoro ce biti Bojan Slomljen
Kako netko kad ubije ima pravo na slobodu,dok je žrtva izgubila pravo na život.
Eh, da je SDA na vlkasti ovo se ne bi desilo, hahahahahahahaha
takva nam je cijela zemlja
Sramota !!! Opet ce govno isto napravit.. zatvorit ga dozivotno !!!