Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
privedeni pa pušteni na slobodu, nema straha da ce uticati ma svjedoke
@samozeleno Pandora je nula za ovu akciju!
gdje god psi lutalice lundraju po ulicama gradova, bježite iz te države. to vam jedan od prvih znakova da ste ušli u neku jako zaostalu zemlju.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
operativni rad na terenu....video snimci....da bi dosli do saznanja da su pocinioci.....psi lutalice...od ranije poznati policiji....ahahaha
Ljudi su i krivi što su se psi prenamnožili, a sad bi da idete i da ih po redu ubijate. Narode, svaki dan po markicu i ubrzo ćete skupiti da sterilišete svoje kuce i mace, a ne da dva puta godišnje bacate mlade na ulicu koje narod is sažaljenja hrani, pa se onda i oni množe, pa kukate kako su ulice pune lutalica. Mogli bi se i organizovati pa prevoziti pse u DogsTrust na besplatnu sterilizaciju. Rješavajte se lutalica humano!!!!
jao skupocijenih auta, u pm..... ja mislio nekome Maserati zagreban, kad tamo nakve Dzete, Pasati...
Dodikovi plaćenici!!
Sad ce Dodik rec da su kerovi dosli is Federalnog Sarajeva
Evo ove grupice kerova već sutra preko Pala u Sarajevu.
Zar u nakaradnoj Banjaluci ima skupocjenih automobila?
naravno da ima, ko god je veliki guzolizač SNSD može dogurati i do Mercedesa, ali mora baš puno lizati
Banja Luka-Obilićevo -------------------------------------- I ovaj Klix, prije su bar krili svoje velikopasalucko djelovanje, sad to rade otvoreno.
organizovani kriminal!
počinioci od ranije poznati policiji
Cula su se dva pucnja
psi odranije poznati policiji
Milojkovi glasaci..
Nek pošalju plicajce ( njihove nacionalnosti ) da ih uhapse
Petar Kočić - Jazavac pred sudom
I bosnje male mosnje prate trendove pa hoce da imaju svoje Pse rata- placenike, ali posto nemaju ni za kiflu a kamoli da plate vojnike u kafilerijama pustaju psima preko razglasa hodzino zavijanje sa minareta i Baketova lupetanja o tzv. cjelovitoj bih. Kad psi totalno izgube razum i uvrte sebi u glavudzu da su sejtanovi ratnici koji prenose slavu alaha, salju ih u tajne operacije koje samo gladni bosnjo mali mosnjo moza da osmisli !
Ti si bolestan neizlječivo
@VlahoRemovex Ako mi nestanu ratkapne sa auta sumnjam na tebe bit ces Removexnut za sva vremena !