Komentari (650)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E SAD SMO SLUZBENO OTISLI U PM!
Opet recite da ste gladni! Fuj bolje nismo ni zaslužili. Borci, jeste li to uzeli po 50KM????
@ZmajevoOko I sta ti znaci kad u Predsjednistvu mora biti jednoglasna odluka, a tek ce sad Covic sa lobijem Kolinde po Evropi traziti treci entitet!
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Svaki narod ima onakvu političku vlast kakvu zaslužuje. - Karl Marks
@Bahro Saće pravi Srbin da te hebe a ti ćeš mu davat plaću
Francuski advokat, diplomata, pisac i filozof Joseph de Maistre rekao je da svaka "država ima vlast onakvu kakvu zaslužuje". Kod nas se ova njegova redovno prebacuje u onu "Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje" .
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Narod je rekao svoje. ovdje sve neki mangupi. Kad treba glasat oni posmatraju kako im drugi naredi hsha. Debili
https://youtu.be/jqHlUfPJPwU
ŽELJKO OSTSNI STAMEN , KAO ŠTO I JESI BIO UVJEK.AKO NEŠTO NIJE U REDU NRMOJ ,,NIKOME,, PA NI ŠTRUMFU POPUSTITI.SAMO ĆINJRNIĆNO I U INTERESU ISTINE ,DRŽAVE I SVAKOG ČOVJEKA.TAKO BI TREBALI SVI U OVOJ VLASTI ĆINITI ,AKO HOĆE DA SVI ZAJEDNO NAPREDUJEMO. DOSTA JE NAZADOVANJA I OKUPACIJE I PREVARA MEĐUNARODNE MAFIJE.
Uvazena gospodo i cijenjene dame jos jednom ste posHrali samo po sebi, hvala Vam sto nisze dozvolili mladim i pametnim ljudima da isplivaju iz mraka u koji ih guraju droglava azdaHa. Nemoj te slucajno da trazite pravdu za Dzenana, nemojte da podrzavate Davora, nemojte da se zgrozavate zato sto je onaj meĐed dobio 14 godina za dva premlada zivota, nemojte da zalite borce, a ni slucajno nemojte da trazite ista prava u svim kantonima.. Hvala Vam sto ste se popisali po svemu navedenom
Ne prihvatajte ove rezultate! Ovo Bosanci i Hercegovci nisu birali! PREVARA!!! OTIMACINA!!! NASILJE!!! OBMANA!!! DOGOVOR GUZICA POLITICKIH!!!!! NE! Nikad vise na izbore!!!! Nikad!
Na ulicu kao u Rumuniji! Jedina poruka(jedan transparent): mi vas sigurno nismo izabrali! Ostati na ulici sve dok se ovi neotesani balvani ne povuku! Niko ne ide na posao! Jedno ostaje kuci a svi ostali na ulicu! Neprihvatajte prevaru! Bosanci i Hercegovci nisu glupi! Mi nismo nemocni! Moramo zajedno ustati! Svi! U protivnom ce nas ova bagra tucati u glavu jos godinama. Ako sad ne ustanemo nemam nade vise. Pozdrav svim razumnima!
⚜️⚜️⚜️BOŠNJACI NIKAD JAČI U ZADNJIH 555 GODINA⚜️⚜️⚜️
Nije mi žao Fahre, nego Meme (Sulejmana Haljevca) koji je pomislio da se i ovaj put dobro udao kao za kćerku ćevabdžije Hodžića, pa je izigravao dvorsku ludu u kampanji. Fahro je i dobro prošao, kad je imao Meminu podršku.
Nacjonalisti opet pobjedili definitivni raspad Bosne i Hercegovine slijedi.Tuzna je buducnos svakoga ko ostane u ovoj zemlji
Tako je.Po mom misljenju Dodik i Dzaferovic i ne trebaju da budu u predsjednistvu.Jedan predsjednik za sva 3 naroda i mirna Bosna.
Kralj si :D
Ja se samo pitam kako bi Amerika izgledala da ima po jednog predsjednika za svaku rasu i naciju 🤔🤔
Mile apsolutni vladar BiH. U RS ima apsolutnu vlast, na svim nivoima, u Federaciji će najstrašnije šurovati sa parlamentarcima iz reda Hrvata, dok predsjedništvo ,koje ionako nema nikakvu funkciju osim protokolarne, blokira jednim potpisom. Biće jebe.no, pogotovo u FBiH. Mislim da će Bošnjaci morati sa Hrvatima da riješe status, jer Komšić pored neriješenog legaliteta, očigledno nema legitimitet među Hrvatima.
BOŠNJACI NIKAD BOLJE POZICIONIRANI, NIKAD POVEZANIJI, NIKAD SPREMNIJI, NIKAD JAČI U SVAKOM SMISLU. DODIK ĆE OSIJEDITI KOČEĆI NAZAUSTAVLJIVU BOŠNJAČKU LOKOMOTIVU. PRESUDE U HAGU SU GARANTOR PROTIV IKAKVE POMISLI SEPARATIZMA TAKO DA OPUŠTENO MOJI BOŠNJACI, VRATIMO SE NA PRIVREĐIVANJE, MOGU NAM GA SAMO GLABAT!
KO KAŽE DA VEĆ NISMO PROBRALI
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
meni se brisu komentari iako su u poredzenju sa 99% komentara na ovu temu potpuno pezopasni.
@kardelj71 jesi to ti Sabite
Fahro i Sebija idu na rehabilitaciju. Da malo dođu sebi.
Znaci nama hrvatima dodik predsjednik a i ovaj iz sda djelom isto tako a komsic moze biti samo u tri grada predsjednik