Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA ce nestati sa mape nakon ovih izbora.. I vrijeme je vise da patrioti vode ovu zemlju a ne lopovske kucke
@Rusty jeli zato sto su oni popljackali 90% fabrika i ostale drzavne imovine, sto su doveli karadzica u vlast i sto su napravili rat od kojeg se zemlja nikad nece oppraviti i sto sve vas na zapadu gledaju kao potencijalne teroriste?
Bravo ljevico !!
Upff pa necete vise preci ni izborni prag , i treba da nestanete sa politicke scene ublehasi .. Sve bivse Komunjare i Udbasi , lopov do lopova pa ako cu vec glasati biram manje zlo od vas koji ste pokazali da ste samo slozni u kradjama imali ste priliku i vidjeli smo za sta ste sposobni ... Ako SDA-SBB krenu zajedno na izbore pregazit ce vas i treba nam jako Bosnjacko jedinstvo ovi Crveni samo nas oslabe jer ni srbi ni hrvati ne glasaju za njih samo glupi Bosnjo .
...glasali za njih da skinemo SDA,a oni ušli sa SDA u koaliciju i sjebali se za sva vremena,...sve je to truhlo i propalo,niko od njih nema iza sebe karijeru osim "karijere" u politici...šupci komunistički!!!
...koje hinje i ublehaši...!!!
Treba ovo sve pohapsiti, da neduljimo
Ma neka se udruži ko god hoće samo da ovo smeće koje je sad na vlasti okonča svoje..... u ovoj zemlji od rata na ovamo nikad nije bilo gore
JEDVA ČEKAM POBJEDU LJEVICE DA UHVATIMO BOGATE ARAPE U OFSAJDU KAO ŠTO SU CRNOGORCI UDARILI FINTU BOGATIM RUSIMA.
@DIJAGNOZASDAADHD SMETAJU MI BOGATI ARAPI , SVE TO NACIONALIZOVATI ILI NABITI NADLJUDSKE POREŠKE OBVEZE DA SAMI PRODAJU U BESCIJENJE I PODIJELITI OBESPRAVLJENOJ RADNIČKOJ KLASI.
Sam vam nedostaju Dodikovi partizani i Bosicevi cetnici da bude drustvo u kompletu.
ljevico moja idemo naprijed!
Sastanak, ili u ovom slučaju, kako je to u narodu poznatije: 'Pljuni, pa liži'.