Komentari (188)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dohakat cemo mi papcima, samo po dzepu udarit!
@ZgemboAdislic46, kriminalci iz SDA bavili su se isključivo krađom, tenderisanjem, uhljebljavanjem stranačke vojske i otimanjem narodnog budžetskog novca, dok sadašnja Vlada Kantona Sarajevo pokazuje šta je odgovornost i društveno-građanaski aktivizam. Sve čestitke i pohvale.
Drago mi je sto su svi razumni gradjani Sarajeva shvatili koliko dobru vlast sad imamo, ja iskreno nemam razloga da idem iz ovog grada, ovdje cu da podignem djecu i unucad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Daj Bože da nakon svega, ne bude opet isto... Danas u centru Zajko, brižni roditelji ostaviše kutiju istopljenih čokoladnih bananica, flašu od cole, limenke energetskih napitaka, i desetak upušaka... bukvalno 5m daleko od kante. ČOBANI ZAOSTALI! jedino opuške nismo pokupili..
Nisam obraćao pažnju, gledao utakmicu...u neko doba se okrenem, njih nema...a to sve ostavljeno
Prvo zatvoriti blokirane poklopce na kontajnerima koje blokiraju radnici koji ih prazne,drugo uvesti kauciju na ambalažu koja se nalazi u prirodi, država da stimuliše(subvencira)otkup iste i pobrine se za njenu reciklažu a mi penzioneri minimalci bi se otimali za nju kao i za metalni otpad.
Sljedećeg vikenda bi isto toliko sakupili.
i de idu plastike u nebo ha ?
Opet ce doci stoka da senluci i ostavi smece iza sebe.
Herojska vlada bez korumpiranih SDA hodžinsko-vehabijskih gnjida i poltrona!!! Heroji Bosne
Primitivne seljačine
SVAKA CAST SVAKOM COVJEKU KOJI JE UČESTVOVAO U OVOJ AKCIJI,LIJEP GEST
"...lijepo je ovo...akcija ciscenja nema sta?Ali,ako milijardu KM sto im je pripremila bivsa vlast,misle trosit samo na ciscenje...nece bit dobro.Lahko je obrucanavat se sa smetljem.Da vidimo kako ce se nosit sa garazetinama privremenog karaktera,napustenim i devastiranim kioscima,napustenim autima,kako ce iscrtati parking mjesta,kako ce utopliti i srediti fasade,hoce li donijeti Norme u gradjevinarstvu,softvere za izradu energetske efik. i sl."
Tako i treba
Ovo treba svake godine organizovati akciju ciscenja!
I kad ono kaže "mi smo kulturan narod šta će nama stranci nešto pričat..." Ovo je za plakanje kakav smo mi čemer...
"Kada je bio Tito mi smo bili prinudjeni da napredujemo i da budemo pristojni ali to nismo bili mi, bili smo prinudjeni, a sada kada je demokratija mi smo sami birali vlast i mi smo zapravo ovo sto jesmo , to je nasa prava slika. Mi smo zapravo ovo sto se danas desava u nasoj zemlji." RAMBO AMADEUS
Zovite me kada budu na programu ''vlada, predsjedništvo, glavni odbor, poljine..''
Ne zanima to primitivce koji bacaju i koje zaboli cuna za nas grad,a zive u njemu.
Ovo sve govori o kulturi stanovnistva. Tu prestaje svaka rasprava i propitivanje, sve je jasno.