Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik jeste smece. Ali zapad je sterilan i nesposoban i to je cinjenica.
zaratit ce ovde uskoro, vidjet cete vi ove nase patriote kako laganini odose van, u svoje vile i vikendice koje su kupili po svijetu od nasih para, a vi se sirotinjo jedna rokajte i pokazujte patriotizam prema drzavi koja vas 30 godina drzi na ivici zivota.... #glupiste
@Benjaminzuban u tom zecu lezi grm, jer smo odron od naroda, zatucani i puni mrznje
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko preživi ove četiri godine pričate,ako ne izbije rat ovaj naš predsjednik nije dorastao starim vukovima Dodik Putin Vučić daj bože da griješim.A Dodik nimalo nije glup već dobro lukav,jedini čovjek Koi priča protiv svih i ide sa onima sa kojim niko neće.A niko mu ne smije ništa.
Ovo govno treba uhapsiti pod hitno ,on je najveci kriminalac,ako mu sad.ova pljacka glasackih listica prodze a ne bude sankcionisan onda jebes drzavu i vlasti tuzilastvo,u kakvoj to mi drzabi zivimo.Normalno da je izgubio izbore i da ih je pokrao,vidjelo se iste noci u ponoca kad je zabranio u stranci da mu aplaudiraju,bio je sav kiseo,znao je da gubi. Nestalo je struje navecer i tad je uradio dar.mar pljackom izbora,ubacio je ko zna koliko listica.
Haman da je Zapad samo jos Bosnjacima autoritet...i jos nam Svabo Smit zabi noz u ledja za IZ koji pogoduje rusofilima....
Joj glave burazeru zauzme citav ekran.
Zanimljivo da Iran Severna Koreja Kuba itd dobijaju pune sankcije I pored toga sto gradjani nit biraju nit se sta pitaju Dok ovde gradjani biraju Dodika I nikakve sankcije... Nekome on odgovara
Ruski spijun Laktašenko
Pa oni su ga i stavili na vlast srbima su dali rs njega dok mi sami ne razrijesimo i njih sve nista od toga. Ko hoce lijep zajednicki zivot bujrum dobrodosli su ko nece pravac srbija ili jos bolje rusija.
Dodik je samo slika svojih glasača. On da fura umjerenu i racionalnu politiku ne bi ga ni bilo. Ipak radi se o mitomanima. Jedino kad kazne njegove glasače biće nesta.
Konačno tekst koji daje priliku nargila-komentatorima da se razmašu u svojim ANALizama.
Zato što Dodik treba amerikancima kao posrednik u pregovorima sa Putinom. Bakir je u tom pogledu beskoristan.
Jest ih lik uzeo na prevaru, ko na ronhilima u ratu.
Da se razumijemo, da kršćanstvo nije odavno sterilno i svelo se na nacionalističku furku, isto bi nastojali da unište Isusov nauk. Ali Islam je ostao još živ i sposoban da uzdigne i promijeni čovjeka, te ga usmjeri u pravom smjeru u borbi protiv Nečastivog koj vlada svijetom.
Hehe jeste smiješni.. Zašto odbijate sebi priznati da je jedini cilj ateističke Evrope da ne dopusti Islamu ikakvo uzdizanje, posebno u političkom smislu nedaj Bože. Bez obzira bili vi komunisti, titoisti ili padali na koljena stranim ambasadama, dokle god se ne uništi zadnji trzaj bosanstva i islama, oni će vas gledati kao metu. Zato se patriote ove države htjeli-ne htjeli moraju grupisati oko vrijednosti koje oni smatraju radikalnim.
I onda kazu - Nije narod RSa kriv, nemojte sankcije entitetu. Zapad podhitno mora uvesti sankcije entitetu RS, jer su ponovo izabrali i glasali za Dodika. Zapad ih mora uciniti bijedom, jer je samo tako neka promjena moguca.
Meni nije jasno šta Semir Hambo očekuje od Zapada? Da postavlja svoje ljude na sve pozicije u svim zemljama?