Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne radi ni mamograf....
Do sad.bez porta djeci pucale vene,a na zapadu to rade vec 10 god..Edo Hasanbegovic direktor pedijatrije ublehas...
Bas dobra i humana vijest, narocito za onkoloske pacijente koji moraju vise puta primati terapiju putem vena. Ugradnjom Porta-a u značajnoj meri se poboljšava kvalitet života pacijenta. Pacijenti koji primaju hemoterapiju na ovaj način prvenstveno štite svoje vene. Sve sto doprinosi kvaliteti lijecenja i dobrobiti pacijenta treba ljudski pohvaliti. Bravo ekipi i uposlenicima KCUS-a.
SVE POHVALE TIMU I KCUS
ČESTITAM!! Djeci brz oporavak!
Nevjerovatno. Sad da objave vijest da je BIH najbogatija zemlja, da je sve odlično, opet bi ovi zgubidani počeli da se.u sa nekim glupostima. Svaka čast doktori i ekipo! Djeci želim brz oporavak!
“Hvalite me usta moja” Znate li da u KCUS ne mozete uraditi operaciju slijepog crijeva. Operaciju slijepog crijeva mozete uraditi samo u Drzavnoj bolnici na listi čekanja preko 4 mjeseca. Napraviše ambulantu od KCUS-a.Sramota.
keširaš i odma te opreišu!
Pročitaj malo sta je SEKUNDARNI a šta TERCIJARNI nivo zdravstvene zaštite, pa onda valjaj gluposti!
Super, ali kada će proraditi MRI aparat?
"Navode da su na ovaj način bolesnici pošteđeni bespotrebnog zračenja, a pristup krvnim sudovima tokom primanja onkološke terapije je bezbjedan i neškodljiv" Postoje li statike za ovo gore navedene priopcenja?Zna li se koliko ukupno pacijenata je lijeceno na ovaj nacin, koliko je potpuno ozdravilo, i koliko smrtnih slucajeva je bilo?Ne kazem da zracenje nije stetno.Zracenje ubija i zdrave celije. Znamo takodje da se celije same razmnozavaju,dijele i umiru.
Ovo treba da postoji u svakoj regionalnoj bolnici...
I treba.