Komentari (242)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znam samo da ću glasati za Komšića da ne bi UZP ovac Čović sa Dodickom razvalio državu u novom mandatu.
BiH je već razvaljena, u komi je, čeka se da Tramp isključi aparate za veštačko održavanje!
@BobaBG Boba, od kad ti to govoriš i nikako da se desi.
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Ima li na ovoj smotri 1. Korpusa iko da je borac a dobio neki poziv na kućnu adresu. Kakava je smotra 1 korpusa gdje nema mase boraca? Jesu li ovi ljudi na slikama, što ih je obuklo i obulo sa posebnih spiskova? Onih istih spiskova zbog kojih pravi borci nisu na spiskovima udruženja i lista za podjelu, i zbog kojih na ulici traže pravdu... Ovo izgleda kao još jedno predizborno okupljanje sadakara i hedijaša u predizborno glasačko tijelo...
Prepoznah Aliju Jašarevića, ispod plave kapice, aferim, bio je komandir-policajac u ratu, i ovog logističara Đeđu sa zastavom, vazda oko kazana i cigara bio.... Fali ovdje more živih ljudi, kako to da niko od njih ne zna za ovu smotru? Hebite se organizatori, i u miru dijelite bivše borce na podobne i potrebne (da grad ne padne)...
@Chvilla Ja bas kontam isto, ali evo potvrdio si zapazanja iz prve ruke.SRAMOTA! Da ne kazem politicko postrojavanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ratnici za filđan državu.
Respect za sve vojnike 1-og Korpusa, al ima li iko od boraca u ovoj povorci? Vidim neki satro policajac (profiter), neki osumljiceni ministar, neki logisticar, al ima li iko od boraca koji su bili na liniji???
nisu dobili poziv
A voditelj programa Dučić Haris..... Odrekao se honorara, uzeo na kafu samo 500 KM.......patriotski nema šta
Za registar sam, nisam dobio pozivnicu, nisam ni u jednoj stranci i opet kazem živjela ARBiH.
Pozdrav prijatelju.
Vidim na čelu kolone Fišu i Nusreta Aganovića (sutlijaša), na šta spade 1 korpus,
Srecan rodjendan heroji
nisu bas ovi sa slike neki heroji, al hajd sto bi rekli nasi su kakvi god da su :D Ovo sudeci po izjavama pripadnika 1 Korpusa su neki SDA levati, logisticari i slicno.PREDIZBORNO postrojavanje.
Pojedini dušebrižnici na ovom i sličnim portalima, zavijajuci sve u pacifisticki celofan, žele legalno obilježavanje dana prvog korpusa herojske ARBiH predstaviti nekako drugačije. Kao predizborna, kao ratnohuškačka, te ovo te ono samo da nije obilježavanje dana legalnog korpusa legalne armije kojom se ponose svi BiH patrioti bez obzira na naciju. Živjela oslobodilačka ARBiH.
Jesl i ti dobio pozivnicu iz centrale SDA?! Nije predizborna, a REGISTAR?? Daj komentar na registar i znacemo jesi li na platnom spisku ;) btw Sretan vojni put i rodjendan 1 Korpusu ARBiH!
a što niste djecu u odijela ili neke školske uniforme, već u zelene muslimanske halje...evo novih askera baaaabo
Ni jedan osuđeni borac za ratni zločin iz sastava 1.Korpusa A.R.BiH,ponosan sam sto sam bio pripadnik 1.Korpusa A.R.BiH.Sretan ti dan osnivanja.
Jesl za REGISTAR?! Da ti cestitam rodjendan.
Malo je ovdje pravih boraca
kako je zalosni i strašno gledati ovu djecu i omladinu u uniformama, gledati kako im smećari ispiru mozak. umjesto da ih motivisu da uce strane jezike, da putuju...oni im uniformu daju. isti ti bi im i puske u ruke dali, a svoje guzice bi smjestili u fotelje a svoju djecu u trezor ili njemacku
Za godinu-dvije prepucavanja na www.klix.de
gledaj askera
MASALA
Armija smo moja Bosno i dok bjesne vatre oluje naša se pjesma do neba čuje armija smo moja Bosno.