Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
profesore, e sad ako si obavjesten, znao bi ko je Mitar hahahahahahahaaaaaaaaaaaa hehahehehehehehaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaa hahhahah
crvena brate boja................
LJUDI, DAJ RECI TE MI IMA LI IKAKAV CETNICKI SAJT NA PALAMA ILI U MRSKOM SARAJEVU DA MOGU DA IH KARAM..
profesore, kopilad najvise mrze svoje roditelje pa tako i ti sada pises protiv njih, protiv nekog muskarca, svoga oca koga neznas i neke krmace koja te je odgojila u svinjcu. ali bar bi bio dobar spek, dami te je pod kamu pa da te malo u susari osusim, kako bi fino zamiriso ko onaj Mitar u Vukovaru.
Neobracajte paznju na komentar nizerazrednog ( profesora) onje u srostvu sa BOLESNIM RADOVANOM I MLADICEM. Nadamse dace, ih sresti kletve MAJKI SREBRENICE , da nikada srece uzivotu nece imati . Nedozvolite davas provocira GLUPI NIZERAZREDNI , BOLESNI TIPOVI , TIPOVI KOJISU ZADOJENI MRZNJOM. IGNORISITE , IGNORISITE kao DA nepostoju. BOSANCI SANDJAKLIJE UJEDINITESE BICETE JACI SLOZNIJI. POMAZITESE .
PLAVU-ZUTU BOJU ZA HELIKOPTER
Svaka čast!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nepadajte ne provokacije profe. pusti ga nek pise. jel vazda mora isti tekst ? *ebem vam mater s....u Dejton, ubijat, RS, opet rat blablabla ma dosta je vise u pm !
daj morel se srediti ona strana sa referendumom nemre se komentarisati steta
ma kurisace oni ovo brzo
puhne mi profesor kroz kitu u jaja !
Mater ti jebem sugavu. Pitam se koliko razreda te jadne skole imas i iz koje se vukojebine javljas. NIKAD NIJE KASNO ZA REVIZIJU DEJTONA!!!!!
Profesore kito sa ovom svojom izjavom si dokazao da ne mislis!!! Vi srbi ste najvece picke na svijetu, kad je pljackat i palit tu ste prvi naravno kao horda... A u ratu vi ste najvece pizdurine koje postoje , vi samo se znate izivljavat na civilima... Toliko oruzja ste imali a mi smo vam jebali mater sa prackama, nedaj boze kojim slucajem da smo mi imali naoruzanje bivse "JadNA" nebi vas bilo ni u Svrbiji... ILi da je Dejton potpisan malo kasnije ali ni sad nije kasno da se neke stvari isprave...
jadan li je onaj koji bude zatrebao pomoc tog helikoptera. dok poplaca sve sto se platiti mora, prije polijetanja, moze umrijeti i on i njegovi unuci. sramota.
Mi jucer taman zasjeli na balkon da kafenisemo kad ono grdosija zahalabuci ko zmaj ranjeni.