Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno, ali vama treba biti preca BiH nego Srbija i tek onda cemo krenut dalje.
To sto ti pricas je isto kao da imas grad i selo koje pripada tom gradu… znaci INTERES SELA NE MOZE DA VUDE VECI OD INTERESA GRADA JER MU JE Potčinjen… shvati ti to
RS nije nikakva Republika u smislu drugih država nego samo iznuđeni naziv za entitet koji je pravljen u Daytonu prilikom dogovaranja mira. Entiteti su samo obične administrativne jedinice podređene državi kao što su to kantoni ili gradovi sa gradskim vijećima i načelnicima. Skupština RS-a donosi zakone kakve donose i kantoni u F BiH. Svi ti zakoni moraju biti usaglašeni sa Ustavom države Bosne i Hercegovine ili u protivnom budu predmet rasprave Ustavnog suda.
E moji sdsovci, nemere se biti malo trudan. Treba imat muda pa promjeniti priču I postat pravi opozicionar. Vi bi ko I ova nasa Trojka, da mi je al da mi ne udje, pa kad su dobili šansu samo preuzeli matrix vladanja od predhodnika.
I konsultacije sa Srbijom su takodjer SPOLJA!!! Spremni ste prekinuti tu praksu? Aha, malo sutra.
Tako je. Dogovor unutar BiH ali po instrukcijama SAD.
Treba Vulina pitat on ima rjesenje ..
Dogovor sa onima koji ne zele nikakvu Bosnu i Hercegovinu, a to su nasi troprsti velikosrbi, nije moguc.Oni se ni sa kim nisu mogli dogovoriti, ni sa Slovencima, ni sa Hrvatima, ni sa Crnogorcima, ni sa Albancima ni sa Makedoncima.
Slazem se, ali bez ucjena i prijetnji sa bilo cije strane
Pobi, popali, protjeraj (3P), pa onda predlazi dogovor!? Sumska politika!
SNSD, HDZ i "Trojka" dogovore u Bakincima, na Dodikovom imanju, kako da nastave sa razgradnjom države i zaustavljanjem izmjena Izbornog zakona koje vode poštenijim izborima. Nakon frke u Sarajevu Trojka kaže da to nije bio dogovor, nego razgovor, ali nastave sa izvršavanjem odredbi "razgovora". Dodik i Čović kažu: "Sram ih bilo, pa mi smo ih izabrali da predstavljaju Bošnjake"
Klučna pitanja se moraju riješiti iz vana... poput ukidanja RS, parlamenta. Državljani susjednih država ne smiju biti u političkim partijama u BiH. Oni su najveći remelatni faktor u BiH
Stranka Radovana Karadžića
Da ali vi srbi necete dogovor, vi hocete samo po vasem i na silu
problem je sto sa vase strane nema nikakvih konstriktivnih stvari samo ultimatumi i : ako ne bude kako ja hocu nece biti nikako.
Pa što idete u Rusiji po upute i smjernice??? Ne kontam im ovu priču
Da, svi se slazu treba DOGOVOROM a NE ucjenjivanjem!
Ključno je prvo sagledati istini u oči, prihvatiti presude međunarodnog Suda u Hagu, pokajati se izviniti se, da bi se krenulo naprijed... zamisli đe bi švabe bile da su se pravili blesavi i negirali holokaust?
Agresori srbi radije bi nestali nego priznali sta su radili i sta rade.