Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sa sda, gdje su vakcine.
@Damir..To pitanje postavi HDZ i SNSD koji su DF-ov zakon o nabavci npr.medicinske opreme na drzavnom nivou oborili!! Koče sve što jednoj normalnoj zemlji treba!! Nisam SDA simpatizer,ali nemojmo pretjerivati.
@damir0201 nemere to su maksuz s krmetinom!
Pa RS je sto godina ispred nas! Uzas dokle nas je bake i sda doveo... Ja se sramim sto sam rodom.iz sarajeva.. katastrofa
Cuj djikana
@Radodajka69Hamburg hajde ne jedi💩pored čvaraka.Nisi ti vidjela Sarajevo ni na razglednici.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kome, normalnom, je bitno u ovakvim trenutcima ko kojoj stranci pripada, valjda bi borba za narod trebala biti na prvom mjestu. RS svaka cast,, kakvi god su kod vas na vlasti nisu vas izdali kao Federalni politicari. Federacija je odavno slijepo crijevo koje ne funkcionise. Koja je razlika, sada izmedju Forte, Konakovica, Izetbegovica, nikakva,, svi peru ruke i boli ih briga, ali ce podici svoje plate i opet nam bacati prasinu u oci nebitnim stvarima.
Istinska sramota za sve u Federaciji. Mozete pisati sto god hocete ali realnost je takva kakva jeste. Tretiraju nas kao stoku koja ih placa da zive kao lordovi. Sta bi od obracanja premijera KS gospodina Forte o nabavci vakcina. Neka su se uhljebili zahvaljujuci stoci sitnog zuba.
Vide ti tkzv republike,genocidne,zaostale pokrajine ima za vakcine.A mi nećemo Et.
Iz jedne doze se izvlači 5-6 vakcinacija.
Hoće li se bulevar pelcovat :D
Neka se komsije prvo vakcinisu mi smo stekli imunitet na ovu politiku kakva jeste .
Ja žere, lože se na ne ispitane ruske vakcine i to 2000 komada...
NARODE OVO JE PRVI PUT DA JE DOBRO STO SMO ZAOSTALI U NECEMU AKO MISLITE DA CE VAM OVA VAKCINA OD SVINJSKOG ZELATINA POMOCI DA NEMATE UPALU PLUCA ONDA STVARNO NE ZNAM STA SE DESAVA SA OVIM SVIJETOM ONDA MOZETE I OVU VAKCINU OD MOJE NANE KOJA JE PRAVI OD KRAVLJE BALEGE SLOBODNO PROBATI
Sta panicite...milion Bosnjaka ce se vakcinisati najkasnije do ljeta i to kvalitetnom vakcinom...nema veze sto je to dijaspora
Svaka čast RS.
Neka da vidimo kako će kod njih proći simptomi kad ih spucaju sa ovim.Taman će i kod nas doći pa možemo birat da ne bi ograjisali.
Hvala ti Bakire i RS nas je prestigao!
@Macan1988
sto se mene licno tice , ova korona bi mogla jos godinama da traje , samo da niko vise ne umire ..
a nuspojave? to be continued..
Čestitke gdinu M Dodiku. One se brine za svoj narod, a mi k'o raspuštani sinovi!
@User777 ....... te on. Vodi ga kuci. To mu vucko dao ko slepcu da zamaže oci narodu. Jadni smo ti mi sa dodikovcima i bakirovcima a i ovi covicevci ne zaostaju..