Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda ugljenmonoksidom! Još nisam čuo da se neko ugušio ugljendioksidom.
Eto sad znas za ubuduce, CO nastaje usljed nepotpunog sagorijevanja kod eksplozije metana a ovdje eksplozije nije bilo..
Eto sad znas za ubuduce, CO nastaje usljed nepotpunog sagorijevanja kod eksplozije metana a ovdje eksplozije nije bilo..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Premijer i kompletna vlada FBiH zajedno sa direktorom EP moraju odgovarati !!!! kako su sada pod pritiskom javnosti ( i izbora) našli sredstva za ugradnju opreme koja spašava život ! izdvojili po 10 hiljada porodicama.....ne može im to vratiti najmilije! Bože!!!
Meni nije jasno kako su se ova petorica nesretnika otrovali metanom a ovih 29 prezivjelih nisu a koliko sam shvatila bili su zajedno??? Ili postoji logicno objasnjenje ili nesto "smrdi" !
Ima vise radilista,oni su bili komori,i vjerovatno su se tu utusili, inace najopasnije mjesto za rad je komora,a ovi su bili na drugom djelu rada.
u prostoru gdje su bili ovih 29 zrak je cirkulisao,znači imali su normalan zrak,dok gje su ovih 5 nastradalih bili,prostorija je bila zatrpana,tako da nije mogao zrak cirkulisati
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
:-(
Boze dragi jadni ljudi i porodice,E politicarska bagro dabogda vam se sve ovo obilo od glavu,nista vam ne trebalo nicija nije do zore,ima Boga pa da je ko zrno graska...